Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sztázisból felébredt óriásokat keresett meg és börtönzött be a globális elit

  

Kezdőlapújvideóősi civilizációkKobratitkos űrprogramföldalatti bázisősi technológiaóriásokAfganisztán

Sztázisból felébredt óriásokat keresett meg és börtönzött be a globális elit

post-feature-image

 4  4/08/2016

Óriások, akik évezredek óta "sztázis kamrákban" voltak felébrednek, és elit katonai erők...

 Óriások dupla fogsorral, lapos fejjel és hat ujjal

 Gigantikus megalitokat találtak Oroszországban, melyektől fejére állhat a történelem

 Ősi idegenek - Az Istenek arcai

Óriások, akik évezredek óta "sztázis kamrákban" voltak felébrednek, és elit katonai erők keresik őket, egymástól független források szerint. Miután megtalálták a felébredt óriásokat, állítólag elfogják és túszként tartják fogva erőteljes globális elit csoportok, akik nem akarják, hogy az emberiség tudomást szerezzen a létezésükről.

A titkos űrprogram informátora Corey Goode az elsők között volt, aki nyilvánosságra hozta a "sztázis kamrák" létezését, melyek tökéletes állapotban őrizték meg ezeket az óriásokat több ezer éven keresztül. Egy 2015. augusztus 4-i interjúban a népszerű Kozmikus Közzététel (1) sorozatban Goode azokat az információkat osztotta meg, melyekhez a titkos űrprogramban eltöltött szolgálati ideje alatt volt hozzáférése ezekről az alvó óriásokról és sztázis kamrákról, melyek megőrizték őket.

Kapcsolódó cikk: Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket, állítja a titkos űrprogram informátora

Goode a következőket mondta:

"Amikor a titkos űrprogramban voltam, és időm volt, hogy leüljek és keresgéljek az okos eszközökön, sok információt találtam. Az egyik az volt, hogy lényeket találtak a föld felszíne alatt, általában temetkezési hegyek, indián temetkezési halmok alatt, akik nem voltak halottak, de igazán elevenek sem. Úgy hívják őket, hogy "sztázis lények". És kiderült, hogy egy olyan technológiát használtak, ami már jóval előbb ott volt, ami az úgynevezett "ősi építő faj" csoporttól származik. Tehát nem úgy tették sztázisba a lényeket, ahogy sokan gondolják, hogy lefagyasztották őket. Hanem megváltoztatták annak a módját, ahogy az időt megtapasztalják... talán elmennek 20 percre aludni, és közben 30 ezer év eltelik."

Goode leírta ezeknek a lényeknek a méretét, akiket először a 19. században fedeztek fel sztázis kamrákban az egész bolygón:

"És lenézve nagyon magas lényeket láttak, vagy nagy óriás embereket vöröses szakállal... ezek a magas, vörös hajú, vörös szakállú csoportok Európában és Dél- illetve Észak-Amerikában voltak. És úgy tűnik, hogy egy időben az utolsó jégkorszak előtt látszólag egy nagyon nagy terület felett uralkodtak." (2)

Goode példákat említett ezekre a sztázis kamrákra, melyeket szerte a világon megtaláltak. Néhányat még mindig működtettek különböző modern emberi csoportok, akik megtanulták használni a technológiát, míg másokat megrongáltak, és ennek következtében a sztázisban lévő lények meghaltak.


Goode szerint miután megtalálták őket, a sztázis óriásokat elrejtették, és mindenki, aki felébredt csatlakozott hozzájuk, és nem engedték meg, hogy kölcsönhatásba lépjenek a lakossággal.

Stephen Quayle szerint, aki több könyvet írt az óriásokról, elit amerikai katonai erők állomásoznak szerte a világon, többek között olyan problémás helyeken, mint Afganisztán, hogy megkeressék az óriásokat. Quayle elit katonai személyeket idéz, akik beszéltek az óriásokkal vívott csatákról.

Az egyik Quayle rádióinterjú során a Coast to Coast AM-en egy katonai informátor egy incidensről beszélt a hallgatóságnak Afganisztánban, ami egy 3,5 méteres óriás és az amerikai speciális erők közötti találkozással járt. Az informátor azt állította, hogy az óriás megölte az egyik elit csapat kilenc tagját, akiket az elfogására küldtek, és egy második csapat érkezett, amely végül megölte őt.


Quayle bibliai forrásokat használ az általa végzett óriásokkal kapcsolatos elemzés támogatására, és hogy mit jelentenek az emberiség számára a jelenlegi korszakban. Alapvetően úgy tekint rájuk, mint a bibliai "Nefilimre", akik azon démoni lények utódai, akik ellenségesek voltak az emberiséggel. A Nefilim/óriásokkal kapcsolatban Quayle szerint azt jósolták, hogy újra megjelennek a végső időkben, és helyreállítja a hatalmukat a korrupt globális elit.

A "Longwalkers: Return of the Nephilim" című könyvében Quayle egy fikciós tényeken alapuló változatát mutatja be annak, amit az elit tervez:

"A történelem előtt óriások és bukott angyalok uralták a Földet, mint istenek - amíg az emberiség fellázadt egy hatalmas csatában, száműzve a vérszomjas lényeket. De Joshua Kincaid riasztó felfedezést tett: Néhány óriás még mindig életben van, titkos föld alatti üregekben tartják őket tetszhalálban arra várva, hogy felbresszék őket. Még rosszabb, hogy egy titkos társaságnak, mely törvényeken kívül működik, szándékában áll visszahozni az életbe a szörnyeket, és visszahelyezni ezeket a lényeket, mint az emberiség uralkodóit." (3)

Érdekes módon Quayle forrásai is megerősítették, hogy az óriásokat "sztázis kamrákban" őrizték meg hosszú ideig, és most felébrednek. Ez összhangban van azzal, amit Goode fedezett fel az okos eszközökön.

Azonban Quayle véleménye, hogy az óriások a vérszomjas "Nefilim", amely kész együttműködni a globális elittel a démoni ellenőrzés helyreállítása érdekében a bolygó felett, nem felel meg annak, amit Goode a szolgálati ideje alatt megtudott.

Goode szerint az óriások motivációi sokkal összetettebbek annál, mint amire Quayle utal. Az óriások az emberiség történetének magasan fejlett civilizációihoz tartoztak, akik megőrizték magukat a sztázis kamrákban, hogy átaludják az emberiség sötét korszakait. Az ébredésük annak a jele, hogy egy globális váltás küszöbén állunk, és sok óriás konstruktív szerepet akar játszani ebben az átmenetben ahelyett, hogy megszereznék az irányítást a felszíni emberiség felett.

Egy másik független forrás állt elő, hogy megvitassa a "Sztázis óriások" motivációit, és hogyan találták meg és kezelték őket a különleges erők emberei. "Kobra" (álnév) azt állítja, hogy egy földönkívüli kontakta és operatív globális ellenállás nyúlik vissza egészen 1975-ig, amikor először hozták létre New York város föld alatti alagútjaiban.

Bár vannak viták Kobra személyazonosságát és tevékenységét illetően, sok olyan információt hozott nyilvánosságra, melyek nagyon pontosak a titkos űrprogramok és a földönkívüli élet látogatásával kapcsolatban végzett független kutatásokkal. Ezért az ő információit érdemes alaposan megvizsgálni. Ezért itt most nem vizsgáljuk a Kobrát övező vitát, és hogy ez mit jelent állításainak helytállóságát illetően.

Egy március 21-i interjúban (4) Kobra a sztázis óriásokról is beszélt, és további információkkal szolgált a tevékenységükkel kapcsolatosan. Az interjúban egy sor kérdésre válaszolt, melyek a sztázis óriásokra vonatkoztak:

"Richard - Köszönöm. Sok jelentés szól szunnyadó óriásokról, akiket barlangokban fedeztek fel és akik felébrednek szerte a világon. Pontosak ezek az állítások?

Kobra - Igen, néhány ezek közül megfelel a valóságnak. Ezeket az óriásokat sztázisba helyezték speciális kamrákban, melyek kiváltanak egy meghatározott rezgésszámot. Úgy mondanám, hogy a szubatomi részecskék és energiák bizonyos intenzitású formái a galaktikus központból elérik a Földet, beindítják ezeket a kamrákat, és ezek a lények ezután felébrednek a hibernálásból, és ilyen esetekre került sor az utóbbi dőben szerte a világon. A legtöbb ország hadserege, vagy mondjuk úgy a nagyobb országok eltitkolják ezt a lakosság elől. És amikor ilyen történik, a katonaság odamegy, és elnyomja ezt az egész dolgot. És igen, elég sokszor megtörtént az utóbbi időben.


Richard - Ez elképesztő. Ezek az óriások pozitív természetűek?

Kobra - Legtöbbjük igen, de néhány közülük nem
."

Kobra információi az óriások motivációiról igen jelentősek, mivel ezek a lények fizikailag nyilvánvalóan nagyon erősek, és sok tudnivalóval rendelkezhetnek az elmúlt civilizációkról. Kobra információi egybevágnak a Goode által felfedezett adatokkal, és ellentétben állnak Quayle elemzésével. Bár Quayle még mindig felvet fontos dolgokat, ahogy azt a Kobra interjú következő része is sugallja:

"Richard - Miért most ébrednek fel? A galaktikus központi nap aktivitása miatt?

Kobra - Mert... bementek ezekbe a kamrákba. Nem akartak várni a változásra. Hibernációra került sor, hogy megkíméljék magukat... így nem kellett túl sokáig várniuk ezen a bolygón, és most, amikor a változás történik, érdekli őket, hogy részt vegyenek ebben az átalakulásban. De nem számítottak arra, hogy a felszíni emberek ilyen mértékben lesznek túszul ejtve, és hogy most a Chimera csoport ejti őket túszul.
"

A Chimera csoport Kobra szerint egy olyan globális elit, akik démoni természetűek. Ez összhangban van sok olyan tanúvallomással, melyek szerint a globális elit számos csoportja a démon imádat különböző formáit gyakorolja. Ezért nagyon valószínű, hogy néhány óriás együttműködik a globális elit azon tervével, hogy mindenre kiterjedő irányítást gyakoroljanak.

Ezzel szemben Quayle úgy véli, hogy a globális elit az óriásokra, mint démoni istenekre tekint, és ezért segít nekik helyreállítani az uralmukat. Quayle elemzése tehát csak részben helyes.

Az óriások önmagukban nem társulnak démoni erőkkel, de keresik őket azok az elit csoportok, melyek valóban kapcsolatban vannak ilyen energiákkal - legalábbis arra hajlamosak -, és ezek az óriások konstruktív szerepet játszhatnak az emberiség felébredésében. Goode szerint ezt tudta meg az okos eszközökből, és Kobra forrásai is ezt mondták:

"Richard - Mi volt a tényleges funkciójuk? Mik ezek a lények... mi a funkcója, hogy ebben az időben ébrednek fel a bolygó felszabadulási folyamatának ideje alatt?

Kobra - Részt akartak venni a váltásban. Különböző szándékaik vannak. Néhányan közülük meglehetősen pozitívak, mások viszont kevésbé. De nem számítottak ilyen mértékű kontrollra és elnyomásra ezen a bolygón, ami ennyire messze ment. Mindannyiukat elfogták, és jelenleg valójában túszok különböző katonai bázisokon szerte a világon.
"

Ha mindez pontos, akkor Kobra információi segítenek megerősíteni Goode állításait az ébredő sztázis óriásokkal kapcsolatban, és az emberiség többi részére gyakorolt lehetséges hatásukat illetően egy evolúciós változás során. E tekintetben Goode a következőket mondta:

"Ez egy hatalmas vibrációs változás a naprendszerünkben. Ez a változás - feltételezhetően mi változunk - egyik sűrűségből történik egy másikba. Egy átmenetben vagyunk. Tehát ha ez igaz, és ezek a lények felébrednek, és azt tűzték ki maguknak, hogy ezen időszak alatt ébredjenek fel, csak találgatni lehet, hogy vajon részei akarnak-e lenni ennek."

Ezzel szemben Quayle elemzése figyelmen kívül hagyja, hogy bár démoni csoportok tartják fogságban az óriásokat, de maguk nem feltétlenül démoniak, vagy legalábbis többségében nem azok Goode és Kobra információi szerint.

Azon óriásokkal kapcsolatban, akik hajlandóak együtt dolgozni a globális elittel, Quayle elemzése felveti a tyúk-tojás problémáját a démoni befolyást illetően, amikor az elit és az óriások viszonya kerül szóba. A probléma Quayle elemzésével az, hogy a fő feltételezése szerint minden sztázis óriás démoni természetű, ami kizárólag az ő bibliai szövegértelemzésén alapul.

Következésképpen úgy tűnik, hogy hallgatólagosan támogatja a sztázis óriásokkal kapcsolatos jelenlegi titkos politikát a felkutatásukat, bebörtönzésüket és/vagy eltávolításukat illetően, bárhol is találják meg őket a világon elit katonai erőket felhasználva. Nem csak, hogy hiányos Quayle elemzése e tekintetben, de előfordulhat, hogy akaratlanul is segíti az igazán démoni elit csoportokat, amelyek szeretnék elrejteni a legtöbb ilyen óriást a nyilvánosság elől, miközben esetleg másokat használnak fel egy leplezett tervben, hogy nagyobb befolyásra tegyenek szert globális ügyekben.

Összefoglalva, széles az egyetértés Goode, Quayle és Kobra között atekintetben, hogy a felébredt óriásokat aktívan keresik a globális elit csoportok és speciális katonai erők az egész világon. Miután elfogják őket, titkos fogvatartó létesítményekbe kerülnek.

Nyilvánvaló, hogy az óriások létezése, akiket sztázis kamrákban hibernáltak több ezer évre a nagy nyilvánosságra is tartozik, csakúgy azon motivációjuk, hogy a modern korban való felébredést választották a hosszú időn át tartó altatásból. A felébredt sztázis óriások információi az ősi emberi civilizációkról, fejlett technológiákról és a földönkívüli életről érdemesek arra, hogy a lehető leghamarabb nyilvánosságra kerüljenek, és nem engedhető meg, hogy a globális elit további érdekeit szolgálják, akik talán annak a módját keresik, hogyan manipulálják ezeket a hatalmas foglyokat.

(1) - http://www.gaia.com/show/cosmic-disclosure
(2) - http://spherebeingalliance.com/blog/transcript-cosmic-disclosure-sleeping-giants.html
(3) - http://www.amazon.com/LongWalkers-Return-Nephilim-Stephen-Quayle/dp/0972134794
(4) - http://prepareforchange.net/2016/03/27/03-21-16-cobra-march-interview/

Exopolitics

 ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/04/