Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Titkos antarktiszi térkép jutott a KGB birtokába, amely megadja a Belső Föld bejáratának koordinátáit

  

Kezdőlapújvideóősi civilizációkNémetországAntarktiszÜreges Föld

Titkos antarktiszi térkép jutott a KGB birtokába, amely megadja a Belső Föld bejáratának koordinátáit

 0  3/13/2017

Nyikolaj Subbotin orosz újságíróhoz kerültek azok a KGB dokumentumok, amelyek a nyilvánosságra hozott "Orion" aktákat tartalmazz...

 Az Antarktisz "őrzői" bosszút álltak Amerikán a hatalmas új-zélandi földrengéssel

 Shamballa és a Belső Föld az ősi buddhizmus szerint

 Ősi idegenek - Az Antarktisz piramisai

Nyikolaj Subbotin orosz újságíróhoz kerültek azok a KGB dokumentumok, amelyek a nyilvánosságra hozott "Orion" aktákat tartalmazzák a nácik tevékenységéről az Antarktiszon a 2. Világháború előtt és alatt.

A dokumentumok részét képező térkép a Belső Földet ábrázolja, melynek fő kontinensét Asgardnak hívják. Asgard alsó közepén található Asen városa. Bal oldalon alul tisztán látható Új-Svábföld, melynek fővárosa Új-Berlin. A kis horogkeresztek jelzik, hogy hol épített a haditengerészet bázisokat. A fő óceán itt a Valkar-óceán. Itt lehet látni még a Pyrreis-tengert, a Kartar-tavat és az Amadak szigetcsoportot.

 


A térkép másik féltekéje a Libéria nevű fő kontinenst ábrázolja. A fő óceán itt a Valkar-óceán. A félteke alsó részén fekszik Shambala, melyről tibeti szerzetesek a mai napig azt állítják, hogy nem a bolygó felszínén, hanem a belsejében található. Vagyis a térkép megerősíti, hogy Shambala egy igazi város a Belső Földön.

 Képtalálat a következőre: „inner earth map”Képtalálat a következőre: „inner earth map”


A térképen található egy víz alatti utat ábrázoló metszet, amely utasításokat tartalmaz arra vonatkozóan, hogyan lehet eljutni tengeralattjáróval a belső világba.


A következő bizonyíték arra, hogy létezik a Belső Föld bejárata Karl Unger levele, aki az U-209-es tengeralattjáró személyzetének volt a tagja. Unger régi harcostársának írt levelében elmagyarázza, hogy az U-209-es tengeralattjáróval elérték a Belső Földet, de a bolygó külső felszínére már nem térnek vissza, és a személyzet valamennyi tagja jól van.


A Belső Földbe vezető tenger alatti út belépő koordinátái: 68°00'00.0"S 1°00'00.0"E


A térképen található pecsét megerősíti, hogy a Német Birodalom haditengerészete adta ki a térképet, melyet H. Kohlmeier írt alá. A haditengerészet 1300 példányt nyomtatott a térképből a dachaui koncentrációs táborban 1944 januárjában.

 Képtalálat a következőre: „nazi map agartha”


Ez azt jelenti, hogy az új-svábföldi kolóniát már 1944 januárjára létrehozták. Új-Berlin is megalapításra került, majd később kibővítették.

A szovjetek a német Ahnenerbe-hez hasonló intézményt hoztak létre "Gyémánt" kódnéven az ősi földi és földönkívüli civilizációk tanulmányozására.
Képtalálat a következőre: „agharta the hollow earth”
Az alábbi felvételen Nyikolaj Subbotin mutatja be az eredeti náci térképet és magyarázza annak jelentését.

ujvilagtudat.blogspot.hu/2017/03/titkos-antarktiszi-terkep-jutott-kgb.html