Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vigyázó blog: Alakul a szörnykoalíció

 

A hódmezővásárhelyi polgármester választás után sokan sürgetik, hogy országosan is valósuljon meg a teljes ellenzéki összefogás. Pont egy hónappal ezelőtt a Pesti Srácok pontosan erről kérdezte Németh Sándort, a Hit Gyülekezete vezetőjét. A lelkész egy bibliai képpel válaszolt.

Hosszú interjút adott Németh Sándor a Pesti Srácoknak, akik nem csak a megszokott témákban kérdezték a Hit Gyülekezete vezetőjét. A cikknek más a címe is erős: “Szörny-birodalmat hozna a Jobbik és a baloldal degenerált nászának beteljesülése”, de emellett is van benne jónéhány kemény mondat, íme egy válogatás:/Részlet/

ns1.pngFotók: Pesti Srácok / Horváth Péter Gyula

Az ellenéki összefogásról

Számunkra elfogadhatatlan ez a „minél rosszabb, annál jobb” szemlélet, valamint a politikai káosz létrehozása. Nekünk az a szimpatikus, ha az ellenzék a realitással foglalkozik, össznemzeti érdekeket vesz figyelembe, és ezen belül helyezi el a politizálás tereit, illetve a programját. Régi elv, hogy akkor kell kormányt váltani, ha van jobb a meglévő helyett.

A Jobbik-DK-MSZP-LMP-Momentum kormányról

Egy ilyen felállás kormányozhatatlanná tenné Magyarországot. A Jobbik és a baloldal degenerált hibrid násza olyan lenne, mint amilyet Dániel könyvében is olvashatunk a szörny-birodalom jellemzőjeként: keveredik, de nem egyesül.

Európa jövőjéről

A migrációval kapcsolatos véleményünket a válság kitörése előtt már egyértelművé tettük, mert az az európai kultúra alapjait fenyegeti. Európa iszlamizálása pedig egy új totalitárius rendszer kialakulásának lehetőségét ültette el kontinensünkön.

A Soros-tervről

Formálisan ugyan megkérdőjelezhető, de lényegileg számomra realitás. A népek és vallások keveredése, valamint a kulturális-vallási relativizmus és egy világtársadalom kiépítésének koncepciója egy régi, több évszázadra visszatekintő ideológia, amely azért kívánja felszámolni a nemzeti identitást és az országok szuverenitását, mert azokat a világbéke és igazságosság akadályának véli. Egy bizonyos nemzetközi elit úgy látja: eljött az idő, hogy ezt a tervüket lenyomják az európai nemzetek torkán. (…)

A DEEP STATE A KORMÁNYOK FÖLÖTT ÁTÍVELŐ HATALMI CENTRUM, AMELY SOROS GYÖRGY UTÁN IS FENNMARAD.

A magyar antiszemitizmusról

Magyarország nem antiszemita ország, bár itt is élnek antiszemiták és anticionisták egyaránt. Nem gondolnám, hogy a magyar zsidó vezetők a magyar kormányt antiszemitának tartanák. A leantiszemitázást sajnálatos módon politikai fegyverként is használják, ami a valódi antiszemitákat segíti.

Az európai baloldali anticionizmusról

A zsidóság legsikeresebb vezetője Ben Gurion óta Benjamin Netanjahu, a vele szembeni támadások teljességgel indokolatlanok. (…) A zsidó világon belül van sokféle cionista, kabbalista, messianisztikus, hászid, illetve világi mozgalom, amelyek Izrael Állam oldalán állnak. Az európai baloldalról pedig köztudott, hogy az antiszemitizmus mértékét súroló elfogultsággal támadja rendszeresen Izraelt és kormányát. A cionizmussal szemben is elutasítóak, hiszen az eredendően egy nemzeti felfogáson alapul, és hatással van az európai jobboldali, nemzeti és „populista” gondolkodásra.

A székelyeket ért támadásokról

A székelység egybefüggő tengert képez Románia szívében, természetes, hogy igényt tartanak közösségi jogokra. Ráadásul az autonómia Trianonban meg is lett ígérve nekik, csak soha nem tartották be a románok.

vigyazo.blog.hu/2018/02/26/a_szornykoalicio