Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bibliai témák

Cikkek

Két angyal repül a levegőben/ összefoglaló angyali repülésekről/videó/

2016.04.04

 

2 Angels Caught On Camera Flying In Brazil | December 2, 2014

 

LINK HERE! http://beforeitsnews.com/paranormal/2...
A cameraman in in Boa Vista, Brazil caught in camer

 

Németh Sándor: Fontos a pihenés

2016.03.04

 Időd 1/7 része pihenés legyen! Ma 12 óra munka, hétvégén rohangásznak, pedig a Sabbath = otthonodban tartózkodsz, mozgásban is korlátozod magad. Ülsz, pihensz, megnyugszol! Ma sztahanovista korszakban élünk… Az emberek is kizsákmányolják magukat. 7 órából 1 órát min. pihenéssel töltsünk el! Régen pl. 1 órás ebédszünet volt. A pihenéshez való jogot ellopták, és hajszolják az embereket. Amit az emberek szabadságnak mondanak, az nem pihenés. Jobban elfáradsz, mintha nem is mennél el. Meg le kell feküdni időben. Könnyen el lehet veszíteni az embernek az alvásra való képességét. 8 óra alvás kell! A testnek pihennie kell. 

 

Életműdíjjal tüntette ki az izraeli Kneszet Németh Sándort

2016.02.29

 „Európa vészhelyzetbe sodródik, mert nem képes integrálni annyi – elsősorban muszlim – bevándorlót, akik a közel-keleti térségből most a kontinens felé indulnak. A európai lakosság tűrőképességét már a tavaly őszi menekülthullám pattanásig feszítette, ennek ellenére a nyugat-európai vezetők nem akarnak tudomást venni erről a kihívásról, és a következményeket inkább rá akarják tolni a közép-kelet-európai országokra” – mondta előadásában Németh Sándor, aki szerint ez amiatt is tisztességtelen eljárás a nyugati politikai elit részéről, mert térségünk országai a rendszerváltás után még fel sem tudták dolgozni 20. századi történelmüket – beleértve a négy évtizedes szovjet megszállás következményeit –, nemhogy egy ilyen nagy léptékű kihívásra választ tudjanak adni.

 

Ferenc pápa szerint Jézus sem elég jó keresztény

2016.02.22

 Donalt Trump programjának egyik sarkalatos pontja, hogy hazaküldené az illegális bevándorlókat az Egyesült Államokból, és falat építene végig a maxikói-amerikai határon. Már az is szokatlan, hogy egy pápa beleszól egy elnökválasztási kampányba, de még inkább, hogy egyből exkommunikáció alá is rekesszen egy esélyes jelöltet.

 

Rapunzelék élőben: Anya és három lánya, akik soha nem vágták le a hajukat

2016.02.12

 Tere Lynn, és lányai, Callan, Cendalyn és Chapin hajmosása nem egyszerű mutatvány. Egy hajmosás alkalmával rengeteg sampon, meleg víz, és negyed üvegnyi kondícionáló fogy, a hajszárítás nehézségeiről nem is beszélve. A lányokat nem kényszerítik  hajuk növesztésére, bámikor levágathatják, amikor csak akarják, de egyelőre a leghosszabb copf versenyre koncentrálnak, amin minden egyes évben részt vesznek.

 

A Föld magjának legbelső "szívét" fedezte fel egy kutatócsoport

2016.02.02

   A Föld magjának legbelső "szívét" fedezték fel amerikai és kínai kutatók, akik megállapították, hogy a belső rétegen belül egy jól elkülöníthető mag is található. A tudósok úgy vélik, a bolygó legbelső magjának vaskristályszerkezete eltér a mag külső részében talált struktúrától - tudósított a BBC a Nature Geoscince című szaklapban megjelent tanulmányról.

A tudósok felfedezése alátámasztja a "Belső Föld" leírást, miszerint a Föld belsejét egy belső központi Nap világítja meg.

 

Nagy baj lesz, ha kitör a Yellowstone alatti vulkán

2016.01.16

 Az olvadt kőzetmennyiség 640 ezer éve halmozódik folyamatosan, ennyi évvel ezelőtt volt ugyanis a legutóbbi kitörés, aminek következtében az észak-amerikai kontinens elsötétült, a Föld éghajlata pedig gyökeresen megváltozott. A megállapítások szerint eddig háromszor tört ki a vulkán, és amennyiben földtörténeti időben számolunk, akkor hamarosan a negyedik kitörés is bekövetkezhet. A szakemberek a vulkáni kitörések erősségét egy nyolcas skálán osztályozzák, a yellowstoni vulkán kitörése esetén a legmagasabb kategóriába, azaz a nyolcasba tartozna.

 

Szabó Gábor:Meg kell változtatni a bibliai idővonal jelenlegi, az Ádámtól számított 6000 év időszámítását!

2016.01.10

 A Vízözönig dokumentálva van Ádámtól Noéig eltelt időszak a Bibliában. Ennek alapján a Vízözön időpontja az 1656-os év. Megbízhatónak tekinthetjük a Názáreti Jézus születésétől eltelt időszak pontos meghatározását, ami 2016 esztendő. A fennmaradó 3672 év időszaka azonban meglehetősen bizonytalan.
Bizonyítékot találtam arra, hogy a jelen emberiség időszakát Isten nem Ádámtól, hanem a Vízözön időpontjától származtatja, a Vízözöntől telik el 6000 esztendő Jézus Krisztus visszjöveteléig. 

 

5 MÉTER MAGAS CSONTVÁZ KERÜLT ELŐ AUSZTRÁLIÁBAN

2016.01.08

A gigantikus emberszabású mintának, amely mérete a hihetetlen 5,3 méter magas (17 láb és 4 hüvelyk) fedezték fel az ősi romjai az egyetlen megalitikus civilizáció valaha felfedezett Ausztráliában, ami a felfedezést kétszer olyan rejtélyes elismeri professzora Hans Zimmer, a University of Adelaide . "A felfedezés az Uluru régészeti leletei már tavaly minket meglepetésként ért, de ez az új felfedezésre leesett az állunk" vallja be, láthatóan elképedve."Elméletileg, egy öt méter magas emberszabású nem létezhet. Hogyan jött létre ez létre? Hogy lehetséges ez. Bár ez a felfedezés lenyűgöző, marad több kérdés is, mint válasz "ő is elismeri.

 

Külső ok - Jeruzsálem és a templom menedékjogának megsértése

2015.12.11

 Az ókori Templom leírása Jeruzsálemben:
A tulajdonképpeni szentélyhez, amely középütt emelkedett, a szentek szentjéhez, 12 lépcsőfok vezetett fel; homlokzata éppen olyan széles volt, mint amilyen magas, vagyis 100 könyöknyi, de hátul keskenyebb 40 könyöknyivel, mert a két szárnyépület jobbról-balról 20 könyöknyire kiugrott. A szentély kapuján, amely 70 könyök magas és 25 könyök széles volt, nem voltak ajtószárnyak, azért mert ez a véghetetlen nyílt menny jelképe. Kívülről csupa arany volt, és rajta keresztül feltárult az egész óriási templomhelyiség. Az ajtó belül is csak úgy ragyogott az aranytól. A belső templomhelyiség két részre oszlott, de csak az elülső volt nyitva; ennek magassága 90, szélessége 50, hosszúsága mintegy 20 könyöknyi volt. Az a kapu, amely ebbe a helyiségbe nyílt, mint említettem, dúsan be volt aranyozva, a mellette lévő fallal együtt; fölötte arany szőlővesszők voltak, amelyekről embernagyságú fürtök csüngtek le. 

 

« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

Következő »