Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy fizikailag lehetetlen Szűz Mária kép

 

 

 És láttaték nagy jel az égben: egy asszony, aki a napba vala felöltözve, és lábai alatt vala a hold, és az ő fejében tizenkét csillagból korona;Jelenések könyve:12:1

 
Az utolsó  hét évben fog megjelenni az égből az asszony, akit napfényerejű fény fog körülvenni. Ez nagy jel lesz a végidőkre. Ennek előképe ez a természetfölötti technológiával készített kép is. Felhívom a figyelmet a Holdsarló, mibenlétéből adódó szarv formájára. Azért különleges ez a Holdsarló ábrázolás, hiszen köztudottan a Hold csak Újhold esetén fekete, egyébbként élénken világít éjszaka. A képen ábrázold Holdsarló az égen számunkra észlelhetetlen lenne.
 
Az igazság mögött megosztotta a fényképét.

Ami a NASA-nak is sok volt...

 
Az igazság mögött

Amit a NASA sem bírt megfejteni: egy kép dobogó magzatszívvel
A Guadalupei Szűzanya képének titokzatos jelenségeit az 1600-as évektől vizsgálják, legutóbb aNASA legmagasabb rangú szakértői kutatták a rejtélyt a legmodernebb eszközökkel – és tárták szét tanácstalanul ők is kezüket. Maga a kép egy köpeny (tilma) szövetén maradt meg, méghozzá a legenda szerint úgy, hogy a Szűz megjelent egy indiánnak, és kérte, emeljen templomot a helyen. A püspök nem hitte el a jelenést bizonyíték nélkül, így a Szűz azt mondta Juan Diegónak, az indiánnak, hogy gyűjtsön virágot a dombról. Tél volt, az indián mégis talált rózsákat, amelyet a köpenyébe (tilmájába) gyűjtött, és elvitte a püspöknek. Mikor a rózsák kihullottak a lepelből, a ruhán ott maradt a Gudalupe Szűz képének lenyomata. S hogy miért is olyan különleges ez a kép, miért is vizsálják évszázadok óta? A hasonló szövetek 10 év alatt tönkremennek (még a róla 200 évvel később készített másolat is rég kifakult), a tilma pedig teljes pompájában ragyog. A festés nem ér hozzá a szövethez, tulajdonképpen felette lebeg, magában a szövetben semmilyen festékanyag nincs. A rajta látható színek egyszerűen nem hozhatók létre semmilyen technológiával. A szövet hőmérséklete folyamatosan 36.6 fok, akár az élő emberé. Mi több: szemorvosi eszközökkel azt figyelték meg, hogy a festett szem ideghártáyja összehúzódik, sztetoszkópos vizsgálattal pedig Mária övénél (hasánál) percenkénti 115 pulzust észleltek, amely az élő magzat szívverése… Mindezt komoly tudósok, nemzetközi felszerelések eredményeivel szögezték le, magyarázatot pedig évszázadok óta nem találnak, és nem találtak a NASA emberei sem. Csak a cáfolhatatlan tényeket, amelyek előtt zavartan áll a tudomány.

forrás: Legendavadász