Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Európa elpusztult 4500 éve?

 

Az ókori európaiak rejtélyesen eltűntek 4,500 évvel ezelőtt

 
 
Tibor Attila Zelicicovici
ormed about 4,500 years ago, new research suggests. Here, a skeleton, not used in the study, but from the same time period, that was excavated from a grave in Sweden.
.
Európa elpusztult 4500 éve?
Egy új, 2013-as vizsgálat során ausztrál tudósok 37 német és olasz csontváz génállományát tanulmányozták. Az eredmény megdöbbentette a tudományos világot: az európai civilizációval valami rendkívüli esemény történt 4-5000 évvel ezelőtt. A korábbi időszakból származó leletek egy virágzó, sikeres kultúráról adnak információt – de egy elképesztő katasztrófa eredményeképpen kicserélődött az európaiak génállománya, tehát az ősi európaiak elpusztultak és helyettük megérkeztek a jelenkori európaiak ősei. A Biblia beszámol egy hatalmas vízözönről, amely elborította a Földet és az akkori emberiséget – 8 fő kivételével – kipusztította. Meglepő, de igaz, hogy ezt az eseményt a Biblia i.e. 2350 körülre teszi, ami megfelel az ausztrál genetikai vizsgálat eredményeinek!

 

Európa genetikai lelete titokzatos módon mintegy 4500 évvel ezelőtt alakult át, új kutatások szerint.

A Nature Communications című folyóiratban ma (április 23-án) részletezett megállapítások több , Közép-Európában felderített csontvázról származnak , amelyek akár 7500 évesek voltak.

"Az érdekes az, hogy ennek az első pán-európai kultúrának a genetikai markereit, amelyek nyilvánvalóan nagyon sikeresek voltak, hirtelen 4,500 éve cserélték le, és nem tudjuk, miért" - mondta Alan Cooper, a tanulmányozó társszerzője. a University of Adelaide ausztrál központja az ősi DNS, egy nyilatkozatban. - Valami nagy dolog történt, és a vadászat most kiderül, mi ez.ttps://www.livescience.com/28954-ancient-europeans-mysteriously-vanished.html