Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Argentínában tárgyi bizonyítékokat találtak, hogy Hitler nem halt meg a háború végén!

 

 

 

 

 

Megdőlt a történelem! Vége a találgatásnak! Tárgyi bizonyítékokat találtak, hogy Hitler nem halt meg a háború végén!


Az argentin rendőrség megtalálta Adolf Hitler eldugott személyes tárgyait!

Egy titkos, könyvespolcnak álcázott ajtó mögé rejtette el a Führer személyes vagyonát Buenos Aires-ben.

Mindez a hosszú évtizedek találgatásának vetett véget! Hitler tehát nem halt meg berlini bunkerében a háború után!

A múlt hónapban fedeztek fel egy csúszó könyvespolc mögött egy titkos ajtót. Ezeket szakértők bevonásával vizsgálták.

  A rejtekhelyen találtak fegyvereket, késeket, katonai díszeket, napórát, gyerekek nevelésére alkalmas tárgyakat, rejtvényeket.

A náci tárgyak mellett a legérdekesebb bizonyíték Hitler eddig soha nem látott önarcképe.


Patricia Bullrich argentin biztonsági miniszter, a nemzetközi szakértői vélemény alapján elmondta, hogy a vizsgálatok azt mutatják, hogy eredeti darabok. A fényképek is eredetiek. Néhány képen ráadásul az itt talált tárgyakkal fotózkodott Hitler.
Mindezt egy rendőri razzia során fedezték fel. Eredetileg ellopott műemlékek után kutattak.

Abel Basti könyvében terjesztette elő azt az összeesküvés-elméletet, hogy Hitel a háború végén Argentínába menekült, majd Paraguayra, ahol Alfredo Stroessner diktátor védelme alatt élt.

A könyv szerint Hitler 1971. február 3-án halt meg Paraguayban.

forrás: express.co.uk   a-znewsonline.com/megdolt-a-tortenelem-vege-a-talalgatasnak-targyi-bizonyitekokat-talaltak-hogy-hitler-nem-halt-meg-a-haboru-vegen/

Ez Hitler titkos argentin csavarfuratos? Führer zsákmány mögött rejtett ajtóban

POLICE Argentínában talált egy fogásban Adolf Hitler személyes tárgyait egy titkos szobában mögött csúszó könyvespolc Buenos Airesben.

 

 

 

 

 

Terrifying moment man finds BODIES at abandoned funeral home

 
 
 
 
Néma
Current Time0:08
/
Duration Time1:00
Betöltött: 0%
 
Haladás: 0%
 

A csodálatos felfedezés háta hosszú tartott állítja, hogy Hitler nem halt meg a bunkerben Berlin után öngyilkos on április 30, 1945, de szökött Dél-Amerika mellett más magas rangú nácik.

A múlt hónapban, az argentin rendőrség talált rejlik egy tolóajtó könyvespolc egy titkos ajtót, hogy egy szobát egy szállodában az argentin fővárosban, amit félretett egy hatalmas mennyiségű náci relikviák - sok egyértelműen személyes tulajdonának maga a Führer.

A legmeggyőzőbb feltárt bizonyíték volt Hitler fényképe kezében egy nagyítóval - mellett a tényleges nagyító.

A tételek során felfedezett egy razzia részeként kivizsgálását ellopott műalkotás.

Ez a legnagyobb lelet a valaha látott Argentínában, ahol sok náci keresett menedéket.

Ez benne fegyver, rituális kés, katonai díszek, szobrok Hitler náci napóra, ezüst Ouija tábla, és az elemek használt belesulykol gyermekek, beleértve a harmonikák és rejtvények.

A rendőrség nyilatkozata szerint: „Mi lett a történészek és ők mondták, hogy ez az eredeti nagyító. 

 

Hitler-távúGetty

A hatalmas náci táv Argentína tételek szerepeltek benne vélhetően tartozott Adolf Hitler.

„Mi jut el a nemzetközi szakértők, hogy elmélyítse a vizsgálatot.”

Argentin Biztonsági miniszter Patricia Bullrich azt mondta: „Az első vizsgálatok azt mutatják, hogy ezek eredeti darab, úgy találták, az eredeti fényképek, amelyek bizonyítják ezt, ez volt a módszer, amellyel tudtak hozható kereskedelmi forgalomba, azt mutatja, hogy ők használják a horror, a Führer. 

„Vannak képek róla a tárgyakat.”

Azt mondta, ott is voltak az orvosi eszközök és hozzátette: „Vannak tárgyak mérésére fej volt a logikája az árja faj„.

A nyomozók szeretne létrehozni, hogyan lépett be az országba.

 

Curvaceous Brazilian woman loses game of 'Strip Fifa'

 
 
 
 
Néma
Current Time0:00
/
Duration Time0:49
Betöltött: 0%
 
Haladás: 0%
 

Mi már fordult történészek és azt mondták, hogy az eredeti nagyító.

A rendőrség szóvivője

Dokumentálva van, hogy a magas rangú náci Argentínába menekült és más dél-amerikai országokban, hogy elkerülje a büntetést a háborús bűncselekmények Európában.

Ezek közé tartozott a beteg Josef Mengele SS-tiszt és kezelőorvos Auschwitzban.

Ő volt ismert, mint a Halál Angyala miatt csavart Kísérletei végzett bentlakók.

Élt Buenos Aires egy évtizede, míg más náci vezetők szembe tárgyalás.

Meghalt 1979-ben a brazil város Bertioga után a stroke úszás közben.

Tavaly, a könyv Hitler in Exile Abel Basti előterjesztett egy összeesküvés-elmélet , hogy Hitler is kicsalt igazságosság menekülő Argentínába, majd rá Paraguay élni védelme alatt diktátor Alfredo Stroessner. 

 

A könyv azzal Hitler meghalt február 3-án, 1971-ben Paraguayban és gazdag családok, aki segített neki az évek során voltak felelősek a szervezet temetésén. 

Hitler temették egy földalatti bunkerben, ami most egy elegáns szálloda Asuncion város azt állították.

Mr Basti állítja egy másik ember maradt a berlini bunkerben a szövetséges erők mozgott a német fővárosban hagyva Hitler szabad, hogy elkerülje egy alagúton keresztül a Templhof repülőtér és egy várakozó helikopter Spanyolország és a Kanári-szigetek, mielőtt az út Argentína tengeralattjáróval. 

Beszél a Szputnyik, a történész azt mondta: „Volt egy megállapodás az USA-val, hogy Hitler megszökött, és hogy ne essen bele a kezét a Szovjetunióban.

 

 
 
 

„Ez vonatkozik a sok tudós, a katonai és a kémek, akik később részt vett a harcot a szovjet rezsim.

 

„1973-ban, a bejárattól a bunker lezárjuk, és 40 ember jött, hogy elbúcsúzzon a Hitler. 

 

„Egyike azoknak, akik részt vettek [a temetésen], brazil katona Fernando Nogueira de Araujo, majd azt mondta a sajtó a szertartást.”

Használata minősítését FBI dokumentumok a történész talált kelt jelentésében szeptember 4, 1944, amely azt mondta: „Argentína hallgatott ellenére a vádakat, hogy lett egy hely az Hitler, amit elért-indító 7375 mérföldre a Berlin a gépen, ami épített kifejezetten erre a célra, vagy mint egy utas egy tengeralattjáró.”

www.express.co.uk/news/weird/825508/Hitler-s-secret-Argentine-bolt-hole-Fuhrer-s-loot-found-behind-hidden-Buenos-Aires-doorway

 

El Mundo közölte egy argentin kutató bejelentését miszerint Adolf Hitler öngyilkosságát csak megjátszották.Az újságíró Abel Basti talált egy 1945-ös dokumentumot, amely azt állította, hogy az Egyesült Államok hadserege Spanyolországban kutatott a náci vezér után. Basti a dokumentumokból vonta le következtetését: Hitler, Eva Braun és 13 náci vezető 1945. április 27-én érkezett meg Barcelona repülőterére egy Junkers-90-es gépen Berlinből indulva és az ausztriai Linz érintésével. Basti hangsúlyozta, hogy a májusi keltezésű 1947-es FBI-dokumentum azért kap történelmi értéket, mivel igazolják azon feltevését, hogy Hitler innen tengeralattjárón menekült Argentínába. Basti azt is megerősítette, hogy sikerült olyan dokumentumokat is találnia, amelyek alátámasztották hipotézisét, miszerint Sztálin és nem egy szovjet tábornok sem hitt az öngyilkosságban, és arról beszélt, hogy a náci vezér Spanyolországba menekült.

egoaldozatok.blogspot.hu/2008/

 

SAJÁT HÁZA IS VOLT A FÜHRERNEK

Argentína legdélebbi részén áll az Inalco-háznak is nevezett hatalmas kúria, ahol Hitler utolsó éveit tölthette. Állítólag 1970-ben már biztosan halott volt. A ház belső elrendezése megszólalásig a Führer bajorországi nyaralóját, a Sasfészket idézi. Hitler teheneket is importáltatott farmjához Svájcból. Az Argentínába menekült nácik többsége jóval északabbra, az alig harminc­ezres Barilochében húzta meg magát, és a háború után is náci elvek szerint éltek.

Argentína legdélibb részén áll az Inalco-háznak nevezett hatalmas kúria, ahol Hitler utolsó éveit tölthette. A 70-es években már biztosan halott volt. A ház belső elrendezése megszólalásig a Fürher bajorországi nyaralóját a Sasfészket idézi.  Svájcból teheneket is importáltatott.

www.borsonline.hu/aktualis/argentinaban-telepedett-le-hitler-a-haboru-utan/134450