Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ezekiel próféciájához vezető lépések

Cikkek

Izraeli pilótákat orosz S-300-as légvédelmi rendszer rakétái vették célba

2022.05.22

A héten a visszavonuló izraeli pilótákat egy orosz S-300-as légvédelmi rendszer rakétái vették célba, amely orosz tisztek operatív irányítása alatt állt - jelentette az izraeli 13-as csatorna. A rakéták egyike sem találta el célját.

 

Az orosz miniszter megjegyzése abszurd, téveszmés, veszélyes

2022.05.02

 Jeruzsálemben bekérették a külügyminisztériumba Oroszország nagykövetét Szergej Lavrov orosz külügyminiszter Adolf Hitler részleges zsidóságát hangoztató szavai miatt – jelentette a Jediot Aharonot című újság hírportálja, a ynet hétfőn.

 

A világ zsidóságától kér segítséget az ukrán kabinetfőnök az orosz támadással szemben

2022.03.05

 Andrij Jermak, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kabinetfőnöke az egész világ zsidóságának segítségét kérte Ukrajna harcához az orosz támadással szemben a The Times of Israel című angol nyelvű izraeli hírportálon pénteken.

 

Washington óvta Izraelt az iráni atomlétesítmények elleni támadástól

2021.11.22

 Washington óva intette Izraelt az iráni atomlétesítmények elleni támadástól, mert amerikai értékelés szerint egy ilyen támadás visszafelé sülhet el – jelentette a Jediot Aharonot című újság hírportálja, a Ynet hétfőn.

 

Naftali Bennett hangsúlyozta: Izrael nem fogja hagyni, hogy Teherán atomfegyverhez jusson

2021.09.27

 "Irán atomfegyver-programja kritikus ponthoz érkezett. Minden vörös vonalat átléptek, az ellenőrzéseket figyelmen kívül hagyták" - fejtegette az izraeli kormányfő. Bennett ugyanakkor utalt arra, hogy Izraelnek megvan az a képessége, hogy egyedül is fellépjen Iránnal szemben.   

 

Irán hetekre van attól, hogy az atombombához szükséges mennyiségű hasadóanyagot állítson elő

2021.08.05

 Ganz szerint Irán megszegte a 2015 -ös nukleáris egyezményben meghatározott összes irányelvet, és körülbelül 10 hétre van szüksége az atomfegyverhez nélkülözhetetlen minőségű hasadóanyagok előállításához.

 

Az új iráni elnök miatt nyíltabb ellenségeskedés lehet a Izrael és Irán között

2021.06.20

 Jaír Lapid izraeli külügyminiszter szombat este azt írta a Twitteren, hogy Raíszi megválasztása "fel kell, hogy élessze az iráni atomprogram leállítása melletti eltökéltséget", hogy véget vessenek Teherán "romboló erőfeszítéseinek a (közel-keleti) régióban

 

Netanjahu kijelentette: Izrael meg fogja akadályozni, hogy Irán atomfegyvereket halmozzon fel

2021.06.01

 Netanjahu izraeli miniszterelnök kijelentette: Izrael meg fogja akadályozni, hogy Irán atomfegyvereket halmozzon fel, még akkor is, ha ez feszültséget eredményez az Egyesült Államokkal - jelentette a Walla izraeli hírportál. Benni Ganz védelmi minisztert nem sokkal később sürgős egyeztetésre hívták Washingtonba.

 

Irán egy fegyveres drónt küldött Izraelbe Irakból vagy Szíriából

2021.05.21

 Miközben lefoglaltak minket a harcok, néhány nappal ezelőtt Irán egy fegyveres drónt küldött Izraelbe Irakból vagy Szíriából,” – mondta Netanjahu Heiko Mass német külügyminiszternek a hadsereg tel-avivi főhadiszállásán.

 

Iráni rakéta csapódott izraeli hajóba az Arab-tengeren

2021.03.26

 A hónap elején Ali Rabiee iráni kormányszóvivő azt mondta, hogy Irán "a nyílt tenger biztosítására törekszik", amely az izraeli hajók potenciális veszélyeztetésére utalhat. A Helios Ray elleni támadásban való esetleges iráni érintettségre azonban nem reagált.

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

Következő »