Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ezekiel próféciájához vezető lépések

Cikkek

Putyin és a Közel-Kelet: az orosz nagykövet figyelmezteti Izraelt

2020.12.12

 Az orosz nagykövet rendkívül éles szavai Moszkva idegességéről árulkodnak a közel-keleti folyamatokkal kapcsolatban. Egy esetleges Irán elleni háborúban Moszkva és Peking katonai, pénzügyi és diplomáciai támogatást adna Teheránnak. Káncz Csaba jegyzete.

 

Izraeli vezetők: a hadvezetés készüljön fel egy Irán elleni esetleges amerikai támadásra

2020.11.26

Izrael készüljön fel egy Irán elleni esetleges amerikai támadás forgatókönyvére még Donald Trump amerikai elnök hivatali idejének lejárta előtt – erre szólították fel az izraeli hadvezetést az ország politikai vezetői, 

 

Iráni légvédelmi rendszert telepítettek a szíriai-libanoni határ közelébe

2020.09.07

 Az Avia.Pro orosz internetes magazin vasárnap egy műholdas felvételt mutatott be, melyen iráni légvédelmi rakétarendszerek láthatóak a szíriai-libanoni határ közelében.

 

Oroszország megengedte Iránnak, hogy használja a Hmeimim légibázist

2020.05.11

 A hírek szerint legutoljára egy szíriai IL-76 típusú teherszállító repülőgép érkezett a Hmeimim légibázisra az iráni Mehrabad repülőtérről. 

 

A koronavírus megrendítette az iráni politikai osztályt – Izrael is fenyegetőzik

2020.02.24

 Megrendült az iráni politikai osztály hitelessége az általános választásokon, amely az 1979-es iráni forradalom óta a legalacsonyabb részvétel arányt hozta. Holott Izrael már azzal fenyegetőzik, hogy Szíriát „iráni Vietnámmá” teszi Teherán számára.

 

Az oroszok szerint polgári utasszállító mögé bújva bombázott az izraeli légierő

2020.02.07

 Oroszország szerint Izrael pajzsként használt egy orosz polgári repülőgépet a csütörtökön végrehajtott légicsapásai során Damaszkusz közelében.

Az orosz katonaság szerint egy Airbus-320 utasszállító repülő, fedélzetén 172 utassal próbált leszállni a Damaszkusz Repülőtéren az állítólagos izraeli csapások során, ám ehelyett a Khmeimimben lévő orosz légibázison volt kénytelen landolni, közölte a Sputnik.

 

Izraeli támadás ért egy katonai bázist Szíriában /Bejegyzésem/

2020.01.15

 A SANA állami hírügynökség jelentése szerint a Homsz tartományban fekvő T-4 katonai bázist helyi idő szerint 22 óra után érte támadás. A hírügynökséget tájékozató szíriai katonai forrás szerint a legtöbb rakétát lelőtték, négy talált célba, de senki sem sérült meg, csak anyagi károk keletkeztek. Később kiderült, hogy legalább három fegyveres meghalt a támadásban.

 

Orosz-szíriai hadgyakorlatot tartottak a Földközi tenger partvidékén

2019.12.23

 Oroszország és Szíria először tartott közös tengeri hadgyakorlatot a Földközi tenger keleti partvidékén. Erről az orosz védelmi minisztérium Zvezda híroldala számolt be.

 

Katz: Izrael abszolút felkészült egy Irán megállítására irányuló katonai csapásra

2019.12.09

 Izrael felkészült egy Irán elleni katonai csapás lehetőségére, amennyiben a szankciók elégtelennek bizonyulnak arra, hogy az iszlám köztársaságot nukleáris programjának és az Izraellel szembeni támadások korlátozására kényszerítsék – mondta Israel Katz külügyminiszter egy olasz napilapnak a hétvégén.

 

Iráni atomprogram - Lavrov bízik a szerződés megmenthetőségében

2019.11.08

 Anélkül, hogy megnevezte volna az Egyesült Államokat, sajnálkozását fejezte ki amiatt, hogy az öt hivatalos nukleáris atomhatalom egyike egyoldalúan felmondta az iráni atomalkut, s emiatt nem lehet összehívni azt a régóta tervezett nemzetközi konferenciát, amelynek témája a Közel-Kelet nukleáris fegyverektől való mentesítése lenne. 

 

Ezékiel könyve:38:2    Embernek fia! vesd tekintetedet Góg ellen, és Mágóg földjén, Rós, Mések és Tubál fejedelme ellen, és prófétálj felőle.

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

Következő »