Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hasznos érdekességek

Cikkek

EZ A NŐ CSAK EZZEL MOSSA A HAJÁT, ÉS EGY ŐSZ HAJSZÁLA SINCSEN!

2016.08.14

 A kínai Huangluo falut a hosszú hajúak falujának nevezik, mert, a hosszú és fényes hajú nőkről ismert.Nem őszül a hajuk öreg korukban sem, és 1,4 méteresre növesztik. Be is kerültek a Guiness rekordok könyvébe. Nekik van egy titkos receptjük a tökéletes hajhoz.

A hosszú hajú nők faluja

 Feltételezem, hogy hántolatlan, barna rizst használnak az erjesztéshez, mivel a barna rizs tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal és olyan természetes növényi összetevőkkel is. Az első receptből kimaradhatott a felforralás, ami stabilizálja a folyadékot.

 

 

Jön a géndopping: könnyebb beletörődni?

2016.08.12

 Feltehetjük a kérdést, hogy vajon mi a tisztességtelenebb, úgy fokozni a vörösvértestek számát, hogy a versenyzők méregdrága magassági sátrakban alszanak, vagy EPO géndoppingot kapnak? A sportetikával foglalkozó oxfordi szakértő, Julian Savulescu azt állítja, hogy a maximális maximális megengedhető vörösvérsejtszámon alapuló biztonság tisztességesebb volna, és hagyná, hogy a sportolók növeljék vörösvérsejtszámukat bármilyen biztonságos módon, ideértve az intravénás EPO-hormont. A genetikai dopping bizonyos formái a sportolóknak emberfeletti képességeket adhatnának, de elég volna ezeket tiltani a teljes tilalom helyett.

 

A zene 10 csodálatos hatása az emberi elmére – amit még biztosan nem tudtál

2016.08.12

 Te érezted már azt, hogy egy zenétől jóesően kirázott a hideg? A Nusbaum and Silvia (2010) tanulmánya szerint, az igazi zenekedvelők több mint 90 százaléka már érezte ezt.

Azt, hogy mennyire érezheted ezt a különleges élményt, az a személyiségedtől függ. Szakemberek szerint azok az emberek élik át leginkább a hidegrázás élményét zenehallgatás közben, akik befogadóbbak társaiknál.

A vizsgálat arra is rámutatot, hogy a hidegrázást átérző emberek és az új tapasztalatok iránti nyitottság között kölcsönhatás mutatható ki: aki szereti a zenét, az nyitott az új tapasztalatok irányába; aki nyitott a világ dolgaira, az jobban szereti a zenét.

 

Szent István Egyetem:NEMCSAK KELETRŐL TÁMAD AZ IMPOZÁNS MÉRGEZŐ NÖVÉNY

2016.07.22

 A kaukázusi medvetalp nem csak keletről érkezik. A 19. században dísznövényként hozták be Európába, és egyedei sok helyen elszaporodtak a szabadban. Veszprém megyében 2015-ben találtak egy kisebb telepet Zirc környékén és a Cuha völgyében, jól körülhatárolható területen, ezért bíznak abban, hogy ha egyedeit még növekedésük kezdeti szakaszában kivágják a földből, és évről évre megismétlik ezt, akkor visszaszorul.

 

A Wifi a modern csöndes gyilkos

2016.07.11

 A wifi káros hatásait majd a mi korosztályunk fogja megtapasztalni először, hiszen még nem ismeretesek a káros hatásaik. A wifi gyakorlatilag egy sugárzás, egy láthatatlan gyilkos. Folyamatosan, bárhova megyünk ott van, már a vonaton, a legtöbb étkezdében, étteremben, kocsmában, és amerre csak a szem ellát. Ez a fajta folyamatos elektromágneses sugárzás számos egészségügyi problémát okoz már most is, de a jelentős hatásairól, csak egy pár éven esetleg évtizeden belül lehet majd bizonyítottan beszélni.

 

Egy 90 éves újságíró 45 tanácsa a boldog élethez

2016.06.13

 Regina Brett, a cleevlandi Plain Delaer 90 éves újságírója írta: “Öregedésem emlékezetessé tételére egyszer leírtam 45 tanulságot, melyet az életben felfedeztem. Ezt a cikkemet olvasták mind közül a legtöbbet, így hát 90. születésnapom alkalmával itt van még egyszer”:

 

Ílyen az emberek reakciója Dubai-ban, ha találnak egy elvesztett pénztárcát!

2016.06.13

 Az emberek nem egyformák, nem is gondolkodnak egyformán és különböző országokban másként reagálnak ugyanabban a helyzetben! Az alábbi videóban egy társadalmi kísérletet végeztek Dubai-ban és megfigyelték, hogyan reagálnak az ott élő emberek, ha valaki elveszíti a pénztárcáját. Levideóztak 45 esetet és minden esetben az eredmény ugyanaz volt. A pénztálca visszakerült a tulajdonoshoz! Hihetetlen!

 

Videó: Nevetőgörcs az esküvőn

2016.06.13

 Az egész úgy kezdődött, hogy lecsúszott a kisérő férfi nadrágja. Ezek után a menyasszony és vőlegény nem tudta abbahagyni a nevetést, lassan az összes jelenlévőre ráragadt a röhögőgörcs. A felvételen a vőlegény nevetését hallhatjuk, nála van a mikrofon. Emlékezetes pillanat volt, az biztos!

Read more http://eztnezdmeg.com/nevetogorcsbe-fulladt-az-eskuv/

 

Palacsintatészta készítés utólagos mosogatás nélkül

2016.06.10

  kell palacsintát sütni? Ezt még a fiatal, tapasztalatlan szakácsok is tudják, hiszen a recept nagyon egyszerű. De ez a férfi mutat egy trükköt, amit még nem tudtál. Szoval úgy is Hogyan lehet palacsintát sütni, hogy ne maradjon mosatlan utána. Csupán néhány dologra lesz szükséged, ami egyébként minden háztartásban megtalálható: 1 műanyag palack, tej, liszt, szódavíz, 1 csipet só és fél dl olaj, egy tölcsér.

 

A 96 éves Dr. Heimlich maga mentett életet az öregotthonban a Heimlich-féle műfogással

2016.05.27

 A becslések szerint csak az Egyesült Államokban legalább 100 ezer ember életét mentette meg a sebész által kitalált technika. Dr. Heimlich, aki még most is jó formában van – például rendszeresen úszik –, gyakran találkozik olyan túlélőkkel, akik az ő felfedezésének köszönhetik az életét. Nemrég az idősödő akciósztár, Clint Eastwood került be a hírekbea Heimlich-féle műfogás alkalmazásával. (BBC)

 

« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22

Következő »