Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Háttérhatalom

Cikkek

A NAVALNIJ-ÜGY EGYIK FŐ CÉLJA, HOGY NE ÉPÜLJÖN MEG AZ ÉSZAKI ÁRAMLAT-2 GÁZVEZETÉK

2020.09.22

 A Navalnij-ügy egyik fő célja annak megakadályozása, hogy megépüljön az Északi Áramlat-2 gázvezeték, amiben elsősorban a cseppfolyósított földgáz (LNG) európai eladásait növelni kívánó Egyesült Államok érdekelt – állította Szergej Nariskin, az orosz Külső Hírszerző Szolgálat (SZVR) igazgatója kedden kiadott közleményében.

 

Nem Putyin mérgeztethette meg Navalnijt

2020.09.11

 Az orosz vezetőnek több okból sem volt érdeke, hogy ezekben a napokban újabb nyugtalanságot keltsen hazájában és Európában. Berlin a színfalak mögött az utóbbi hetekben élesebb kurzusra állt a Moszkva-Peking tengellyel szemben. Káncz Csaba jegyzete.

 

Orbánnak környezete nem mer ellentmondani

2020.08.04

  Ez nem jótékonykodás, és nem szolidaritás, ez hit kérdése, hogy megelőzze az újabb holokausztot. Mindezt kihívásként élték meg azok a politikusok, akik a fennálló rendszerből akarnak politikai hasznot húzni. Közülük Vlagyimir Putyint és Orbán Viktort emelte ki Alex Soros, ők szintén az antiszemitizmusban látták és láttatják az egzisztenciális fenyegetést. Megjegyzi, ez a 15 milliárd dollár csak töredéke annak, amit a múlt három évtizedben a jogállam fenntarthatóságára fordítottak.

 

Néró késői utódjai a szabadkőművesek

2020.07.13

  a későbbiekben Néró császár korát idéző kegyetlenkedések kezdődtek. 1793. november 7-én a kereszténységet és vele az alkotmányos egyházat törvénnyel megszüntetve, az ész és a természet új vallását vezették be. Sok templomból raktárt vagy istállót csináltak. Az egyház szervezete csaknem teljesen felbomlott. Meszlényi Antal így mutatja be: „Imakönyv, rózsafüzér, szentkép, ereklye mind olyan tilos tárgy lett, amely tulajdonosát könnyen a halálra juttatta.

 

VITA A SZABADKŐMŰVESSÉGRŐL ÉS ARRÓL, HOGY MIÉRT REKESZTIK KI AZT, AKI NEM ÁLL BE A SORBA

2020.06.21

 Azok, akik évek, évtizedek óta dolgoznak a piramisban, maguk is a rendszer részei lettek és a hálózat foglyává váltak. A piramis hazug alapján életművek, életpályák, doktori disszertációk, akadémiai székfoglalók, cikkek, hivatkozások tömege válhat porrá, lehet semmissé, ha megkérdőjeleződik a rendszer. Pont attól rettegnek, hogy szétesik az a konstrukció, amiben élnek, ami szakmai pályafutásuk keretét adja. Pont ezért nem lehet diskurzust folytatni szinte semmiről, ami felülírhatja a hálózatrendszer dogmáit.

 

Elárverezett Amerika?

2020.04.28

Dr. Bogár László

11 órája "Az Amerikai Egyesült Államokban az összes fedezetlen követelés – benne a látható, közvetlen (explicit) és a rejtett (implicit) adósságok összesen – most már nagyobb, mint az Amerikai Egyesült Államok teljes nemzeti vagyona. ... Az adósság negatív vagyon. Tehát ha egy ország pozitív vagyonánál, az összes anyagiakban mérhető gazdagságánál is nagyobb a negatív vagyona, tehát az adott országgal szembeni anyagi követelés, akkor az azt jelenti, hogy az az ország – elvileg – anyagilag már nem létezik, tehát el lehetne árverezni, és ha elárvereznék, mindenét áruba bocsátanák, már akkor se tudná kifizetni a teljes adósságát. 

 

Veszélybe került a NATO 'Defender Europe 2020' hadgyakorlata a karanténba zárt Európában

2020.03.15

 Most a hadgyakorlat tervei repedeznek az illesztéseknél és egyre kevésbé egyértelmű, hogy a nagyszabású háborús játékok egyáltalán lezajlanak-e.

Az Egyesült Államok Európai Parancsnoka már a hét elején elmondta, hogy csökkenti Amerika részvételét a gyakorlatban, és ennek megfelelöen módosítja azt.

 

Brüsszel erőszakkal nyomná le a gender-egyezményt a tagállamok torkán

2020.03.13

 Az Európai Bizottság továbbra sem tett le róla, hogy az uniós tagállamokra kényszerítse a gender-egyezményként elhíresült Isztambuli Egyezményt – írta elemzésében az Alapjogokért Központ, amely korábban Magyarországon elsőként hívta fel a figyelmet a báránybőrbe bújt farkasra.

 

Zeusz házasságtörése Európé királylánnyal, hogyan került a „Sátán oltára” Berlinbe?

2020.02.23

 Ebben az értelmezésben a pergamoni Zeusz oltár tehát nemcsak a főisten szolgálatát célozta az égőáldozatok bemutatásával, hanem az ábrázolások mágikus segítségével a különböző bukott szellemi lények természetfölötti erejének, hatásának mozgósítását is.

 

Lemondott szabadkőműves tagsága miatt a horvát legfőbb ügyész

2020.02.21

 Szavai szerint az első naptól kezdve büszkeséggel, elhivatottsággal, szakszerűen és tisztességgel végezte munkáját, megőrizve az ügyészség függetlenségét. Úgy vélte: tagsága a szabadkőműves egyesületben semmilyen formában nem befolyásolta őt kötelessége elvégzésében. 

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Következő »