Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Háttérhatalom

Cikkek

Hetvenhét rendőr sebesült meg az erőszakba torkolló járványügyi törvény elleni berlini tüntetésen

2020.11.20

 a rendőrség befejezettnek nyilvánította a megmozdulást, és felszólította a tüntetőket, hogy oszoljanak szét. Vízágyúkat is bevetettek. A rendőrség vezetése szerint embereik évtizedek óta nem tapasztaltak olyan dühödt erőszakot tüntetők részéről Berlinben, mint most.

 

Soros György hogyan lendítette fel Anglia gazdaságát és őrizte meg a fontot

2020.11.18

 egyenlő arányban akadtak olyanok, akik Soros-bérencnek, és olyanok, akik Fidesz-bérencnek tituláltak. Pedig ezek a videók gazdaságról és pénzügyekről, nem a politikáról szólnak. A célom, hogy pártatlanul szórakoztassak és tanítsak, és történeteket meséljek úgy, ahogyan valójában megtörténtek.

 

Matematikusok: Nem létezhet, hogy Biden michigani eredményei természetes eredetűek legyenek

2020.11.06

 Biden választási eredményei a legvitatottabb ütközőállamban nem mentek át a Benford-teszten, amely 99,9 százalékos biztossággal megállapítja, hogy történt-e választási csalás.

 

Trump harcba indul, nem adja olcsón a választást

2020.11.04

 Török Gábor politikai elemző is megosztotta várakozását az amerikai elnökválasztásról: szerinte úgy néz ki, Joe Biden demokrata kihívó nyer és Donald Trump elnök megépíti  a "legyőzni nem tudtak, elcsalták" narratívát.

 

MIÉRT KEMÉNYKEDIK MERKEL MOSZKVÁVAL A NAVALNÍJ ÜGYBEN?

2020.10.12

 A Kreml szemében még egyértelműbbé vált, hogy Németország nem önállóan cselekszik, hanem amerikai befolyás alatt áll, és Oroszország ezután így is viszonyul majd hozzá.

 

AZ OROSZ KÉMFŐNÖK „OSTOBA RUSZOFÓB PROPAGANDÁRÓL” BESZÉLT

2020.10.11

 „Ostoba ruszofób propagandának” minősítette Szergej Nariskin, az orosz Külső Hírszerző Szolgálat (SZVR) igazgatója csütörtökön Alekszej Navalnij ellenzéki politikusnak azt az állítását, hogy az orosz titkosszolgálatok mérgezték meg.

 

Kötelezővé tennék az oltást Ukrajnában, megtiltatnák a beoltatlanok számára a munkavégzést

2020.10.10

 Benyújtották a Legfelső Tanácsban a 4058. számú törvényjavaslatot, amely kötelezővé tenné az oltást Ukrajnában, illetve megtiltatná a beoltatlanok számára a munkavégzést és az oktatási intézmények látogatását – jelentette zn.ua.

 

Készen áll a mindenki számára könnyen elérhető fenevad bélyegének technológiája

2020.09.30

 Ragtapaszhoz hasonlít. Felragasztod a kezedre és lehúzod, és kész, be is vagy oltva. A ragtapaszban apró tűkristályok vannak, nagyon apró tűk, amelyeket a vipera fogához hasonlóan készítettek el.  Az apró tűkristályokban, amelyeket még megérezni sem lehet ott van a vakcina

 

A NAVALNIJ-ÜGY EGYIK FŐ CÉLJA, HOGY NE ÉPÜLJÖN MEG AZ ÉSZAKI ÁRAMLAT-2 GÁZVEZETÉK

2020.09.22

 A Navalnij-ügy egyik fő célja annak megakadályozása, hogy megépüljön az Északi Áramlat-2 gázvezeték, amiben elsősorban a cseppfolyósított földgáz (LNG) európai eladásait növelni kívánó Egyesült Államok érdekelt – állította Szergej Nariskin, az orosz Külső Hírszerző Szolgálat (SZVR) igazgatója kedden kiadott közleményében.

 

Nem Putyin mérgeztethette meg Navalnijt

2020.09.11

 Az orosz vezetőnek több okból sem volt érdeke, hogy ezekben a napokban újabb nyugtalanságot keltsen hazájában és Európában. Berlin a színfalak mögött az utóbbi hetekben élesebb kurzusra állt a Moszkva-Peking tengellyel szemben. Káncz Csaba jegyzete.

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11

Következő »