Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Háttérhatalom

Cikkek

Miért fordult véres szabadságharcba Március 15 - Rothschildok és pénzkibocsátás

2021.03.15

 ONB bankjegykibocsátó monopóliumát Magyarország területén, és fizessen kamatot a Rothschildok által nyújtott hitelpénz után. Kossuth ezt elutasította, és az önálló magyar pénz mellett döntött. A pénzügyekben megmutatkozó kibékíthetetlen ellentét vezetett el a fegyveres konfliktushoz, amelyből végül szabadságharc és függetlenségi háború lett.

 

A neoliberalizmus hatalomtechnika, a kapitalista elit támogatja az eltulajdonítást, és felhalmozást

2021.02.20

A neoliberalizmus nem gazdasági intézkedések összessége, hanem egy új és hatékony hatalomtechnika, amelyet a kapitalista elit a hiteles ellenzék hiányában arra használt fel, hogy támogassa az eltulajdonítás, valamint a felhalmozás hatékonyabb módszereit.

 

Ny.Times: A co betegség kockázatosabb, mint az immunrendszer fellépése a vérlemezkékkel szemben

2021.02.10

 Michael egyike annak a legalább 36 embernek, akiknél a Pfizer vagy a Moderna koronavírus oltása után alakult ki ez a rendellenesség - derül ki a New York Times hétfőn közzétett jelentéséből .

 

Faltörő kos – kicsoda Kamala Harris?/ Részletek

2021.02.06

  Az alkotmány kimondja, hogy az elnök halálával, vagy ha lemond, esetleg olyan nem várt akadály lép fel, hogy képtelen ellátni az államfői feladatokat, az alelnök veszi át a megbízatását. Ez előfordult már Amerikában is, nem véletlenül rögzítették csaknem két és fél százada az alaptörvényben.

 

Bogár László: Valósággyárak

2021.01.20

 Mindaz, amit George Orwell még horrorisztikus disztópiaként mutatott be az 1984 című korszakos művében mára nemcsak, hogy megvalósult, hanem az is kiderült, hogy nincs és nem is lehet már szabadulás ebből a sötét örvénylésből.

 

Módosul az emberi sejt az RNS beszúrás hatására?

2021.01.16

 Az idegen fehérje előállítása után az mRNS-nek le kell bomlania a sejtekben. Mivel azonban a specifikus készítményt (beleértve a lipid nanorészecske hatóanyag-leadó bevonat pontos összetételét) az mRNS-jelölt vakcinák gyártói bizalmasan kezelik, harmadik felek még nem vizsgálták a részleteket és az ütemezéseket. 

 

Trump után Orbánt buktatná meg a nyugati liberális média

2021.01.14

 Újabb nyugati bírálatok jelentek meg Orbán Viktorról és a Fideszről. Angela Merkelt számon kérték, hogy miért védi a Fideszt az Európai Néppártban, az Arte német tévéadó pedig másfél órás dokumentumfilmet készített a magyar miniszterelnök lejáratására – hangzott el az M1 Ma reggel című adásában.

 

MÉG EGY ÖSSZEESKÜVÉS-ELMÉLET?! MÁR HÁNYADIK?

2021.01.02

 - A Wuhani Biológiai Laboratórium a Glaxo Smith Kline tulajdona. A Glaxo Smith Klinez az egyik legnagyobb multinacionális gyógyszeripari vállalat, melynek központja az Egyesült Királyság. A kutatásorientált gyógyszeripari vállalat, fő terápiás területe a betegségek megelőzése védőoltások révén

 

A Magyarok Világszövetségének tiltakozása az oltási igazolvánnyal kapcsolatban

2020.12.30

 Többé nem igaz, hogy az új koronavírus kapcsán bevezetésre kerülő „vakcina” nem lesz kötelező! Azzal, hogy a kormányzat aggodalom nélkül helyez kilátásba lehetséges korlátozásokat azokkal az emberekkel szemben, akik nem vetik alá magukat a „vakcinázásnak”, azzal nemcsak hátrányos megkülönböztetést követ el velük szemben,

 

Stern: Az emberek oltásokkal szembeni ellenállása felelőtlen és nem díjazható szabadsággal

2020.12.25

 

 ”Egy jótékonysági cselekedet: Oltás." "Felelősség nélküli szabadság már nem létezhet." 

A Stern nyilvánvalóan azt üzeni, hogy az oltásokkal szembeni ellenállás felelőtlen és nem díjazható szabadsággal.

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13

Következő »