Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Készen áll a mindenki számára könnyen elérhető fenevad bélyegének technológiája

 

János Jelenések könyve13.rész

És adaték néki, hogy a fenevad képébe lelket adjon, hogy a fenevad képe szóljon is, és azt mívelje, hogy mindazok, akik nem imádják a fenevad képét, megölessenek,

16
Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;
17
És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.
18

 

Itt van a bölcseség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.

Ember 1.0 ról ember 2.0 ra kellene átállni? A transzhumanizmus útján kívánják elérni. Videó: Dr Carrie Madej

A transzhumanizmus annyit jelent, hogy a most emberként elfogadott mivoltunkat a mesterséges intelligenciával egyesítjük. Emberfeletti képességekkel rendelkezhetünk. Az új vakcina valami teljesen új, kísérleti ellegű. Amik vagyunk, megváltoztatja. Covid 19-el kapcsolatban vizsgálódtam. Az ember 2.0-ra akarnak átállni. A testünkből származó őssejteket a MODERNA technológiával genetikailag újraprogramozták.

Az eszköz, amelyet a vakcina beoltásához ajánlják.

Ragtapaszhoz hasonlít. Felragasztod a kezedre és lehúzod, és kész, be is vagy oltva. A ragtapaszban apró tűkristályok vannak, nagyon apró tűk, amelyeket a vipera fogához hasonlóan készítettek el.  Az apró tűkristályokban, amelyeket még megérezni sem lehet ott van a vakcina. A kristályokban hidrogél van, amelyekben ott van a Luciferád enzim és a  vakcina is.  A vakcina módosított RNS illetve módosított DNS, innen a MODERNA kifejezés a működési elv az, hogy a mikroszkopikus tűk belefúródnak a sejthártyákba és ez a szintetikus RNS szenvekcia, amely a vírus kódjának egy része. Tehát egy szintetikus DNS-el lemodellezték a vírus  kódját és ezt bejuttatják a sejtmagodba.a tested pedig leolvassa és elkezd még többet gyártani ebből a vírus részletből. De miért ?

Az elképzelés az, hogy a szervezted hozzászokna, hogyan egyre többet lát belőle és rájönne hogyan gyártsa ellene a z antitesteket ami feljavított T sejt reakcióhoz vezetne. Tehát ha a szervezeted később találkozik a vírussal, már tudja hogyan harcoljon vele, és jobb reakciókkal lehetne számítani. Ez az elképzelés. 

A gond az, hogy egy  transzfekciónak, átfertőzésnek nevezett eljárást alkalmaznak. Amely eljárás a génmanipulációs organizmusok előállításánál alkalmaznak. Mi magunk is génmanipultakká válunk. Közleményt adtak ki, hogy nem válunk génmanipuláltakká.

Nem igaz. Ha gyümölcsöknél így van, akkor az embereknél is így lesz. A génmódosulások állandóvá válhatnak. Módosított génállomány szintetikus génkészlete beépülhet az ember génállományába. A luciferáz (a világító rovarok enzime alapján) nevű enzim, fénykibocsátó hatása van. A bőröd alatt lesz. Biztosak akarnak lenni benne, hogy sikeresen be vagy oltva, ezért ellenőrizhető a fénykibocsátással. Beszkennelheted, digitális kódod lesz az. Termék lettél.

A Hidrogélt az Amerikai Védelmi Minisztérium fejlesztette ki. Nanotechnológia, apró robotok. Össze, vagy szétkapcsolódnak valamilyen célra a testedben. Meg van a képesség, hogy a Mesterséges Intelligenciával (MI vagy AI – az angol Artificial Intelligence-ből)) össze tudjál kapcsolódni. Dr Carrie Madej

www.facebook.com/virusmentesites/videos/2015988505199729

Spirituat tv 169. adás.

www.youtube.com/watch?v=BoByzNw44vs