Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FUKUSIMA ÉVEKEN BELÜL KIIRTHATJA A TELJES VÍZI ÉLŐVILÁGOT A FÖLDÖN

2020.10.15

 FUKUSIMA ÉVEKEN BELÜL KIIRTHATJA A TELJES VÍZI ÉLŐVILÁGOT A FÖLDÖN – RIASZTÓ BIZONYÍTÉKOK, ERRŐL BEZZEG HALLGAT A MÉDIA!

titkokszigete.hu/author/ioinme/

 

A TEPCO vállalat a Napot is lehazudná az égről, de nyilvánvaló, mi zajlik. A Csendes-óceán háromnegyede már “kiürült”, szőnyeget alkotnak a halott állatok a tengerfenéken…

Gennyes kelésektől szenvedő rákok, halak, cápák, búvároknak “könyörgő” ráják és delfinek…

A japánok elhallgatott “Csernobilja”, amiről a Natgeo és más mainstream média is hallgat!

Talán sokan emlékeznek még arra, hogy a 2011-es nagy japán földrengés során megsérült a fukusimai atomerőmű egyik részlege.

Miután ez megtörtént, egy robbanás is keletkezett, majd a radioaktív, súlyosan mérgező hűtővíz elkezdett a környező óceánba szivárogni.

Fukusima, a japán ok és az erőművet tulajdonló TEPCO vállalat egyik legnagyobb médiahazugsága az, hogy azóta nincs baj, és az erőmű biztonságos.

A helyzet éppen az ellenkezője.

Kritikus a helyzet, és nemrég akkora volt a baj, hogy a TEPCO a tengerbe akarta nemes egyszerűséggel engedni a radioaktív hűtővizet, mivel az már majdnem az összes oda hordott tárolót megtöltötte…

Sőt, nemrégiben leküldtek egy robotot a fukusimai reaktor legmélyére, és amit ott láttak, az alaposan ledöbbentett mindenkit…

Még nagyobb probléma, hogy hallgatás van arról, hogy Fukusima közvetlen következménye volt a Csendes-óceán holokausztja.

A teljes élővilágának ugyanis háromnegyede egyszerűen elpusztult az évek leforgása alatt.

A baj olyan nagy, hogy a világutazók is beszámoltak róla, hogy míg az egykor halaktól és teknősöktől nyüzsgő térség tele volt élettel, most több száz km-en át nem lehet élőlénnyel találkozni.

Mintha teljesen üresek lennének a tengerek és óceánok.

Ezt a fukusimai katasztrófa utáni 3 hónapban “tette” a vízbe ömlő hihetetlen mennyiségű radioaktív hűtővíz.

Robotok és emberek számára is lehetetlen volt ugyanis lejutni a szivárgás helyére, akkora volt a sugárzás okozta károsodás ugyanis, hogy még a gépeket is tönkretette.

A halak vérezni kezdtek a szemükön és a szájukon keresztül…

A tengeri csillagokon is végbement a borzalmas “mutáció”, egyre kevesebb lábakkal születtek, de volt hogy egyszerűen “elolvadtak” a tengerben.

Senki sem meri kijelenteni, hogy mekkora lehet a kár, de az óceánok feneke hatalmas szőnyeggel van borítva, mely halott élőlényekből áll össze – állítják a tudósok, akik már merültek le a mélységekbe.

Mindezen dolgokat egyetlen természetfilmes csatorna, vagy híradó sem fogja leadni, ugyanis sokkolóak lennének.

titkokszigete.hu/fukusima-eveken-belul-kiirthatja-a-teljes-vizi-elovilagot-a-foldon-riaszto-bizonyitekok-errol-bezzeg-hallgat-a-media/