Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kommentjeim

Cikkek

Fake news van a nemzeti konzultációban az EU-biztos szerint

2020.06.11

 Az Európai Bizottság alelnöke, Vera Jourová szerint valótlanságot tartalmaz az Orbán-kormány legújabb nemzeti konzultációja, számolt be a 24.hu.

A Euronews brüsszeli tudósítója a kormányzati kérdőív utolsó pontjáról kérdezte a cseh politikust.

 

Egy jogvédő írása a tranzitzónák bezárásáról, és a válaszom

2020.05.23

 A miniszterelnök ma reggel azt állította, hogy ha majd ezután migránsok tömegei kényszerülnek sorban állásra például a belgrádi nagykövetségnél, mert már csak ott adhatják be „az igényüket” (magyarul: menedékkérelmüket), azt a helyzetet egyáltalán nem ő hozta létre. Ez azért lesz így, mert „így döntöttek Brüsszelben”.

 

Göncz Árpád városközpontnak hívják az Árpád híd metróállomást.

2020.01.30

 ATV hozzászólásom

Gábor Szabó Budapest főváros új vezetése jelentős kihívást vállalt fel azzal, hogy Göncz Árpád városközpontnak nevezik át az Árpád híd metrómegállót. Tudható, a magyar állambiztonsági iratok másolatai Moszkvában megtalálhatóak. A volt államfő múltjáról beszélt: -"Egy erdélyi pártküldetésem miatt 1946-ban őrizetbe vettek. 

 

Bujtás János:"Van-e létjogosultsága a Szomszédoknak 2020-ban?

2020.01.08

 "Van-e létjogosultsága a Szomszédoknak 2020-ban? Nagy szükség lenne rá! Nem retroként, nem nosztalgiaként, nem valaminek a feltámasztásaként. A három család élete folytatódna 20 év kihagyással !Leképezni azt, amiben ma élünk, ahova jutottunk, amerre megyünk, az összes kérdőjelével, nagy kihívás az alkotók számára! ..

 

Bujtás János: 32 éve indult, 20 éve szünetel a SZOMSZÉDOK/ Kommentjeimmel/

2019.11.21

 .. Zenthe Ferenc mindenki kedvence volt, ma is előttem van, ahogy forgatás közben öt perceket „szunyókált” és szinte gombnyomásra a kamera előtt állt... Csodálattal gondolok Komlós Jucira! Kockás papírra írta át a jeleneteit, a végszavakkal együtt...mindig igazán felkészült volt. Kulka János megküzdött mindig, hogy Mágen minden mondata a helyén legyen, Frajt Edit a legkülönlegesebb helyzetekben is nevetésbe tört ki egy-egy baki kapcsán... Bajor Imre "csóközönje" szinte szállóigévé vált.

 

TÖVISKORONA A NOTRE-DAME-BAN

2019.09.28

 Az ereklyék történetének prózaibb utóirata persze az, hogy eredetük a homályba vész és a középkor folyamán igencsak bővelkedtek a kereszténység nagy központjaiban. Kálvin korában például már jó 40 töviskoronát tartottak számon, köztük a legtöbbet Firenzében. A múlt század vége felé egy tudós francia világi kutató mintegy százat számlált össze. Napjainkra állítólag a párizsi az egyetlen.hetedhetorszag.hu/

 

A fiatal Szolga Bálit írása és kommentem

2019.09.26

 A Magyar Nemzet szerint 16 évesen nem lehet véleményem. Az újság hasábjain megjelent Franka Tibor „Ne rontsátok meg a gyerekeket” c. írása. Tibor szerint a diáksztrájk lényege „megmondóemberek képzése és frontvonalba küldése” volt. Mint a diáksztrájk egyik támogatója, megszólítva éreztem magam ezért egy reakciócikket küldtem a Magyar Nemzet szerkesztőségébe. Ebben leírtam a véleményemet a sztrájkról, és reagáltam a Tibor által felhozott vádakra.

 

További kommentek: Látszatdemokráciát vezérel Orbán

2019.09.10

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kommentjeim | Hozzászólások: 0

Budapesti képek/videó

2019.08.16

 Gábor Szabó Ezt a videó, az egyébként Budapest látképében csak felülről kiemelkedő Bazilikát úgy hangsúlyozza, mintha az lenne a város egyetlen valamirevaló látványossága. Holott a valóságban az a városnak egy körbeépített épülete. 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kommentjeim | Hozzászólások: 0

Kommentem a klímaváltozáshoz és a műanyagszeméthez

2019.08.16

 Ahogy a hulladékból üzemanyag lesz, az – függetlenül az eredetétől – jövedékiadó-kötelessé válik, ami csökkenti a termelés jövedelmezőségét. Ezért nem tudjuk a műanyagot visszaalakítani olajjá.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kommentjeim | Hozzászólások: 0

1 | 2 | 3 | 4 | 5

Következő »