Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fake news van a nemzeti konzultációban az EU-biztos szerint

2020.06.11

 

 

Fake news van a nemzeti konzultációban az EU-biztos szerint

A kérdés úgy szól: „Brüsszel arra készül, hogy megtámadja a magyar alkotmány bevándorlással kapcsolatos szabályait. Arra akarnak kényszeríteni bennünket, hogy megváltoztassuk Alaptörvényünk migrációt tiltó rendelkezéseit. Ön egyetért azzal, hogy a kormány a Brüsszellel való nyílt konfliktus árán is tartson ki a bevándorlást tiltó szabályok mellett?”

Arra kérdésre, hogy félrevezető információnak tartja-e ezeket az állításokat, úgy válaszolt:

„A magyarországi nemzeti konzultáció szövege nincs előttem. De ha Ön azt mondja, azt kérdezik az emberektől, hogy az Európai Unió megváltoztatná-e az alkotmányt, hogy migránsokat kelljen befogadni, akkor ez egy fake news, ez nem igaz.”
 
Gábor Szabó A nemzeti konzultáció gyakorlatával nem értek egyet. Ettől függetlenül visszaküldöm, mert a jelen kormányt ha tetszik-ha nem, erősíteni kell.
 
Ennek oka, hogy a magyar kompország az EU központosodó birodalma és az Orosz növekvő birodalom közé van szorulva. Orbán miniszterelnök úr eddig jól lavírozott ebben a súlyos történelmi kérdéseket felvető helyzetben, elhárította azt, hogy Magyarországot migránselosztó központtá tegyék és kerítést emelt a migráció ellen.
 
A kérdés"Ön egyetért azzal, hogy a kormány a Brüsszellel való nyílt konfliktus árán is tartson ki a bevándorlást tiltó szabályok mellett?” Ez független az alkotmánytól. Jourová szerint:"az Európai Unió megváltoztatná-e az alkotmányt, hogy migránsokat kelljen befogadni, akkor ez egy fake news, ez nem igaz."
 
Csak hát alkotmánymódosítás nélkül, számtalan lehetősége van az Uniónak akarata kikényszerítésére. Országunkat alacsony népsűrűsége, kiváló földrajzi fekvése kívánatossá teszi a betelepülők számára.
 
Az EU a munkaerőhiány és a tőkés gazdaság profitéhsége kielégítésére tömeges bevándorlást szervez. Ezzel alapvetően változtatja meg a nyugati társadalmak etnikai összetételét, ami a kapitalista kizsákmányoló tőkésosztály szempontjából.érdektelen. Munkásra és fogyasztóra van szükség, a többi elhanyagolható tényező. Ezért az orosz befolyási övezet kedvezőbb a magyar nemzet fennmaradása szempontjából. Ez van.