Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Emberek 50 éve látogatják a MARS-ot/ FRISSÍTVE/

 Emberek 50 éve látogatják a MARS-ot


MAN ON MARS - 1962. Május 25-én ember landolt a Marson. Amerikai, orosz és kínai asztronauták.

SZENZÁCIÓ KELLENE LEGYEN, IGAZ ? EZT A BESZÉLGETÉST ÉRDEMES VÉGIGHALLGATNI! 
Akik szerint meg a Föld még lapos....azok kattintsanak át a valóvilágra...:)
NYISSÁTOK KI AZ ELMÉTEKET, AZTÁN NÉZZETEK UTÁNA TI IS A DOLGOKNAK!

Aranyi László társaságában, aki dolgozott a NASA-nál,  a Brit Királyi Bolygókutató Társaság és a New York-i Tudomyányos Akadémia tagja.



Aki érdeklődik a téma iránt, biztos találkozott már azzal a felvétellel, amit a NASA-tól még régebben "lopott ki" egy ott dolgozó ügynök. 


Ezen látható a landolás, 20C fok körüli hőmérséklet, és a legmegdöbbentőbb, egy föld alatt lévő valamilyen élőlény ahogy elmenekül az érkezők miatt....(a videón 2:00 körül látható). 

Azóta kiderült, hogy igazi a videó és nem tagadják a felvétel eredeti voltát. Egyszerűen csak nem csapnak neki túl nagy reklámot. Pont ahogy a Roswell-nél lezuhant tárgyról 
(mivel azóta feloldották a titkosságát) is elismerték, hogy földönkívüli űrhajó volt és 60éven át hazudniuk kellett. 

Mik derültek ki azóta: Van víz a Marson, vízjég és nem Co2 alapú, egyáltalán nem csak vörös színű a bolygó, mint ahogy a retusált képeken láttatni akarják. Persze ez nem meglepő, hiszen a Holdról is tudjuk, hogy az sem kifejezetten szürke és sötét, hanem élénk és gyönyörű kékes színek is vannak rajta). A NASA szándékosan közöl mindent fekete-fehérben...
http://www.marsanomalyresearch.com/index.htm

 


A Marson kékes és fehér az ég, erdők is vannak és folyók. A marsi jégsapka megolvadásakor tengernyi árvizek alakulnak ki.... 
Erről már mindenkinek tudnia kellene, igaz?
Report # 102 - Mars Humanoid Skull?
De mégsem.... Furcsa, mert ősi civilizációink is eljutottak már oda, aminek számos nyomát találták meg a bolygón (legérdekesebb az egyiptomi Királyok völgyében lévő hatalmas szobrokhoz hasonlító építmények a Marson....) Ezen meg sem kell lepődnünk, hiszen származásunk is földönkívüli eredetű, (de ez egy bonyolult sztori..nézzetek utána). 
Javaslom Stewart Swerdlow beszámolóit, videóit, melyekben elmeséli miben dolgozott együtt a CIA-val a Montauk Projectben....(ez egy eléggé ismertté vált történet, mert olyan dolgokat alkottak, amiket nem tudtak ellenőrzés alatt tartani és újságcikkek, beszámolók tömegei jöttek létre.)




Sajnos ezek a videók csak angolul elérhetőek, ezért nem is csodálkozom, ha kis hazánkban elég homály és elzárkózás tapasztalható bármi UFO és földönkívüli dolog iránt, hiszen azzal sem vagyunk tisztában, ami közvetlenül körülöttünk történik és a bőrünkre megy, nemhogy földönkívüli események érdekelnének minket..... 

Akik régebben kutatják a témát, mindig örülnek, ha valami kiderül, amit korábban csak apró mozaik-bizonyítékokból próbáltunk bizonygatni. Milliónyi hamis felvételt készített a NASA, hogy eltakarja a valóságot, ezért nagyon nehéz a tájékozódás, de egyre több minden derül ki, sőt ők maguk hoznak nyilvánosságra.
Aminek érdemes utánanéznetek: Google:
- ez a landolás 1962. május 25.
- Montauk Project
- Stewart Swerdlow 
(szerencsére tudtam kommunikálni vele és megerősítette, hogy valódiak az állításai és mivel ő is a Montauk Project-nek áldozata lett és évekbe tartott míg kiheverte az elme-befolyásolást, ma már bátran veszi fel a harcot, hiszen hamarosan úgyis "minden" ki fog derülni, mondja....:)


- Tithonia (ez egy város neve a Marson !!!)

MORE MARS ANOMALIES HERE - MÉG TÖBB INFORMÁCIÓ ITT

Bejegyezte: SBG Buddha dátum  vilaghelyzete.blogspot.hu/2011/09/

 Címkék: 

 



Titkok Birodalma

2015. szeptember 28., hétfő

Ember a Marson????

A közelmúltban a NASA hivatalosan is bejelentette: a Hold után hamarosan vörös bolygó szomszédunkra is ember léphet. Csakhogy többen is állítják, hogy ez már az 1960-as években megtörtént, sőt: titkos projektek keretei közt az amerikaiak már több katonai bázist létesítettek a Marson. De mire ez a hatalmas konspiráció? A szálak ezúttal is a háttérerők hatalmi terveihez vezetnek, sőt: úgy tűnik, a „buliban" még a földönkívüliek is régóta benne vannak...
 
"Láttam embereket járkálni a Marson 1979-ben!“Egy magát „volt NASA-alkalmazottnak” nevező nő állította ezt 2014-ben az egyik amerikai rádióműsorban, hatalmas megütközést keltve. A hölgy nem vállalta nevét, mert mint mondta: még most is fél azoknak a bosszújától, akik annak idején elbocsátották állásából.

Ezért álnéven, Jackie-ként mutatkozott be. Elmondása szerint a jelzett évben ő abban a csapatban dolgozott, mely a houstoni központban követte nyomon a Viking-szonda küldetését a Marson. Kollégáival a kivetítőteremben figyelték a monitoron a marsi kőzeteket gyűjtő szondát, amikor hirtelen az egyik képen megjelent valami nagyon szokatlan - úgyhogy először azt hitték, nem látják jól. Két ember, amint épp a szonda felé igyekszik a marsi talajon.

„ Egyértelműen emberek voltak... vagy legalábbis annak tűntek. Szkafandert viseltek, de nem azt a nehéz, terjedelmes formát, hanem egy könnyebb, ám mégis védelmet nyújtó öltözetet - mesélte Jackie.

- A látóhatár felől gyalogoltak a szonda felé'

„Ezek most a mi embereink voltak?"

Ekkor azonban a kép hirtelen zavarossá vált, majd a monitorok elsötétedtek. Valakik észbe kapva nyilván leállították a közvetítést Hat kollégájával együtt Jackie pár pillanatig dermedten bámult a kivetítőkre, majd felugorva rohanni kezdtek a felső emeleten lévő főnökségek irodája felé. A nő arra emlékszik, hogy végig az járt a fejében: „Vajon ezek a mi űrhajósaink voltak?"

Hallani lehetett, hogy a vezetőségen is kitört a káosz, a pánik. Mire azonban az irodákhoz értek, azokat belülről bezárták és elsötétítették, hogy be se lehessen látni. Másnap pedig a dolgozók egy részét azonnali hatállyal elbocsátották, aki maradhatott, azzal pedig hallgatási szerződéseket írattak alá. Jackie, mint mondta, csak azért mer nyilatkozni, mert ő a kirúgottak közt volt, akiknek nem kellett semmit sem aláírnia - noha szóban azért őket is figyelmeztették a titoktartási kötelességre. Furcsának tűnhet, hogy ha ez igaz, miért várt a nő 35 évet a kitálalással? Ő ezt azzal magyarázta, hogy sokkolta a NASA hivatalos bejelentése a 2030-ra tervezett „első”, emberes Mars-expedícióról.

Jackie szerint ez végtelen cinizmusról és a közvélemény tudatos félrevezetéséről árulkodik, hiszen
- és ezt nemcsak ő, de mások is tanúsítják - az ember körülbelül 40 éve jelen van a Marson. így a nagy csinnadrattával övezett 2030-as projekt legfeljebb az első nyilvános landolás lesz a Vörös Bolygón -de semmiképp nem az első.

Kétféle űrprogram: egy nyilvános és egy szupertitkos


Szögezzük le: Jackie állításaira semmilyen érdemleges bizonyíték nincs, noha cáfolat sem. Az azonban mellette szól - vagy legalábbis meggondolandóvá teszi az ügyet -, hogy valóban nem ő az egyetlen forrás szupertitkos projektekről, melyek keretei közt már rég felállítottak katonai bázist a Marsom A kiszivárogtatások szerint ezen folyamatosan tartózkodik különleges kiképzésben részesült földi legénység - most, ebben a pillanatban is.

Naiv kérdés, mégis sokan felteszik: ha ez igaz, miért kell titkolni? Ha már az 1960-as években
-    vagy még korábban - megérkezett az első földi ember a Marsra, miért nem kürtölték világgá, mint a világűr felfedezésének hatalmas mérföldkövét? Miért van kétféle űrprogram: az egyik a nyilvános változat, hősként ünnepelt, interjúk tömegét adó asztronautákkal

-    míg a másik típus az elképzelhető legnagyobb titokban folyik? Jackie válasza ez volt: a NASA-dolgozók nagy része tisztában van vele, hogy az egész űripar mögött titkosszolgálati manőverek, politikai hatalmi játszmák, összeesküvések bonyolult hálója feszül. Az átlagember ezt legvadabb álmában sem képzelné el: a közhit szerint az űrhajózást tudósok irányítják, célja pedig az,hogy minél többet tudjunk meg a világegyetemről.

Sajnos azonban a valóság más. Az Űrrepülési projektek mindig is kiemelt katonai jelentőséggel bírtak: gondoljunk a hidegháború idején a szovjet-amerikai rivalizálást tükröző űrversenyre. Az asztronautikának ezért több köze van a politikához, mint a tudományhoz, az ünnepelt űrhajósok pedig csak sakkbábuk a titkosszolgálatok - és még náluk is titkosabb „belső körök' - kíméletlen játszmájában.

Mit lehetne kezdeni a Marson?

A hatalmas portörcsél létrejöttéhez sűrű légkörre van szükség


A tét ugyanis hatalmas. Egy idegen bolygó meghódítása körülbelül akkora lehetőségeket rejt magában, mint Kolumbusz idején Amerika felfedezése - vagy még nagyobbakat. Az űrhajózást kézben tartó hatalmi erők vízióiban nagyjából a következők szerepelnek: a katonai bázisok után civil városok létrehozása a Naprendszer erre alkalmas bolygóin, különleges szempontok szerint kiválasztott földi telepesekkel Távlati cél még kőzetek, energiahordozók bányászata, illetve bunkerek építése, ahová egy Földkataklizma esetén evakuálnák a gazdasági és politikai elit tagjait. Az űrgyarmatosítási tervek legproblémásabb kérdése azonban a következő: mi van, ha kiderül, hogy a célba vett planétán már laknak valakik?

Márpedig a Mars esetében lehet, hogy ez a helyzet. Az emberiség mindig is sejtette, hogy ez a bolygó lakott: nem véletlenül szokták „marslakódnak hívni általában a földönkívüli lényeket. Michael Salla, az exopolitika (= űrpolitika, azaz a Földünkön túlmutató hatalmi folyamatok) népszerű szakértője azt állítja: ismer valakit, aki ezt személyesen tanúsítja.

Ő is álnéven szerepel, ami persze jelentősen csökkenti hitelességét - noha a háttérhatalmak módszereit ismerve azért ezen nincs mit csodálkozni. A kiszivárogtató nem kevesebbet állított az ExoNews TV-műsorban, mint hogy különlegesen kiképzett ügynökként 17 évet töltött egy titkos katonai bázison a Marson.

Kaye kapitány hihetetlen története

A Kaye kapitányként bemutatkozó férfi elmondta: küldetése volt megvédeni öt marsi kolónia civil lakosságát. Ezeket földi nagyhatalmak hozták létre az elmúlt évtizedekben, így a telepesek is földi emberek voltak, akiket speciális szempontok alapján jelöltek ki. Kaye szerint a marsi katonai személyzetnek még szigorúbb követelményeknek kell megfelelniük. Különböző népek hadseregeiből toborozza őket egy, az amerikai haditengerészeten belül működő csoport, az úgynevezett Különleges Szekció. Érkezésük után az Aries Prime (= „Kos 1-es”) nevű legnagyobb marsi bázison szállásolják el őket.

Csakhogy már az első felküldött csapatot egy kis meglepetés érte.
Az interjúnak e részét még Salla is némi szkepszissel fogadta: a rejtélyes „kapitány" szerint ugyanis rögtön kiderült, hogy a földi kiképzés során mondottakkal ellentétben a Mars nem lakatlan! A „fogadóbizottság" láttán pedig rögtön szertefoszlott a remény a barátságos, de legalábbis békésen semleges „marslakókról”.

Kaye szerint ugyanis a Vörös Bolygón két faj őshonos. Mindkettő nemcsak intelligens, de toronymagasan áll a Homo sapiens felett tudás, technológia és testi képességek szempontjából is. Az egyikbe hüllőszerü humanoidok („kétlábú gyíkemberek") tartoznak: agresszív, kegyetlen lények, annak a reptiliánnak hívott fajnak a helyi változata, mely sokak szerint a földi történelemben is döntő befolyással bírt (és bír akár még ma is).

A másik társaság sem sokkal bizalomgerjesztőbb: óriás rovarokra hasonlítanak, ám még a gyíkoknál is intelligensebbek: tudósaik egyfajta misztikus, ősi bölcsesség birtokában vannak. Ha ez igaz, akkor Lovecroft sem tévedett nagyot: mintha csak az ő ős-szörnyetegei elevenednének meg Kaye kapitány elbeszélésében...

Reptiliánok és intelligens rovar-emberek

A kiszivárogtató hozzátette: a két faj nem folytat az űrben hódító politikát, ám kíméletlenül védik minden gyarmatosítási szándék elől anyabolygójukat. Az 1960-as években megérkező földi telepesek azonban már a kezdettől elrontották a lehetőséget is, hogy megőrizze velük a békét. A harcok kirobbanására az adott okot, hogy az amerikai Mars-gyarmatosítást irányító két titkos földi szervezet

-    a Mars Defence Force (Marsi Védelmi Erő) és a Mars Colony Corporation (Mars-gyarmatosítási Társaság) - parancsot adott az Aries Prime-on székelő vezérkarnak: folytassanak „ásatásokat" a bolygón.

Tudni kell ugyanis, hogy a Mars telis-teli van korábbi civilizációk és hódítások emlékeivel. A Vörös Bolygót évmilliók óta lakják, látogatják, területeiért pedig számtalan öldöklő háború folyt. Nagyon sok faj megfordult itt, maga után hagyva gépeket, bányákat, bunkereket és egyéb létesítményeket- többek közt a földi ember is.

Az utasítás értelmében az Aries Prime kiküldött egy expedíciót, vontassák be azt a hatalmas, ismeretlen funkciójú gépet, mely roncs állapotban hevert egy barlangban. (Úgy vélték ugyanis, hogy egy évezredekkel ezelőtti emberi Marsutazás emléke lehet) Csakhogy a barlang a hüllőfaj szent helyének számított, a „szentségtörés" miatt kirobbant harcokban pedig mintegy ezer földi ember - katona és civil telepes - vesztette életét. Kaye 28 kollégájával együtt élte túl a vérengzést.

A németek második világháborús Mars-projektje


Igaz volna ez? Sokak szerint persze az egész egy hoax, az interjú meg se történt - vagy ha igen, akkor a magát kapitánynak tartó fickó túl sok Star Trek-et nézett.

A téma kapcsán úgy járhatunk el tisztességesen, ha a rendelkezésre álló tények tükrében megpróbálunk felelni a kérdésre: vannak-e közvetlen bizonyítékai, hogy a XX. században már megtörtént az emberi Marsra szállás?

Egyelőre úgy tűnik: nincsenek. Legalábbis közvetlenek nincsenek, ami persze nem jelent egyértelmű cáfolatot. Számtalan egyéb jel, tanúságtétel, közvetett nyom utal rá ugyanis, hogy a nagyhatalmak valamit nagyon titkolnak a Marssal kapcsolatban - nem tudni pontosan, hogy mit. A konspiráció mértéke azonban felhívja rá a figyelmet, hogy az a valami roppant jelentős lehet.

Vladimir Terziski könyve például tényszerű adatokat közöl egy második világháborús német Mars-projektről. Eszerint, noha a könyv címe Half a Century of the German Moon Base: 1942-1992 (A német Hold-bázis ötven éve:1942-1992), a német hadvezetés nemcsak a Holdat vette célba a híres fizikus, Werner von Braun irányításával. Terziski és szerzőtársai szerint a Harmadik Birodalom mérnökeinek sikerült is egy óriás repülő csészealjra hasonlító űrjármüvet konstruálniuk, melyet felkészítettek a Marson való landolásra. A tervezett időpont 1942 volt.

Ez az a bizonyos Haunebu III néven emlegetett anyahajó, melynek kisebb szondákat, marsjárókat kellett (volna) szállítania a Vörös Bolygóra. A kilövés időpontja azonban csúszott, míg végül 1945-ben Németország totális veresége tárgytalanná tette az egész projektet.

1952: közös szovjet-amerikai Marsra szállás?

Az USA-ba emigrált von Braun tervrajzai azonban nem vesztek el (a fejéből és a dokumentációiból sem). így ö lett a főtanácsadója az 1952-es közös amerikai-szovjet Marsra szállásnak - mert Terziski szerint egy ilyen is volt, ami azért elég meglepő az időpont tükrében. Ekkor durvult el ugyanis a hidegháború a leginkább az USA és a kommunista birodalom között:míg addig inkább csak ideológiai szinten pfujolták egymást, az 1950-es évekre nyílt fegyverkezési verseny robbant ki, akkora hőfokkal, hogy egy harmadik világháború sem tűnt távolinak.

Ezért első hallásra totális képtelenségnek tűnik egy 1952-es szovjet-amerikai kooperáció, főként egy katonailag annyira „érzékeny” ügyben, mint a Marsra szállás. Másodjára azonban az ember belegondol: ha a Mars meghódítására nincs is közvetlen bizonyíték, arra viszont van, hogy a hidegháború jórészt vihar volt egy pohár vízben: ideológiai színezetű kötélhúzás két, egyformán agresszív nagyhatalom között. A kapitalista Nyugat és a szocialista Kelet látványos „futóversenye” inkább csak a külvilágnak szólt: a kulisszák mögött, a titkosszolgálatok világában gyakran nemcsak összekacsintottak, de akár együtt is működtek.

A Marsra szállás ügyében ez hangsúlyozottan megtörténhetett Az űrgyarmatosítás ugyanis nagyban érdekében állt a két mamutállamot kézben tartó titokzatos köröknek. Hogy a háttérerők mit akarnak valójában a Vörös Bolygón, elárulja a 1967-es hírhedt Iron Mountain-jelentés, mely Johnson elnök kétségbeesett igyekezete ellenére is kiszivárgott A jelentés legkényesebb része egy esetleges
Föld-kataklizma esetére vázol fel alternatívákat a politikai és gazdasági elitréteget képező családok kimenekítésére.

A hírhedt háromlépcsős terv

A háromlépcsős terv első fokozata a „vészriadó": egy környezeti, vagy bármilyen katasztrófa fenyegetése esetén mindent meg kell tenni annak elfojtása érdekében. Akár brutálisabb lépésekkel, mint amilyen a szabadságjogok csorbítása vagy az időjárásba való beavatkozás, például mesterséges felhőkkel (lásd: chemtrail). Ha ez nem elég, életbe lép a 2-es fokozat: az elit föld alatti luxusbunkerekbe telepítése. Ha ez sem elég,mert maga a Föld is elpusztul, jön a hármas lépcsőfok: a „fontos” emberek és családjaik evakuálása a Marsra.

Az Iron Montain tükrében hirtelen megvilágosodik minden. Az egész Marssal kapcsolatos konspiráció értelmet nyer: a szondafotók meghamisítása, a rajta lévő épületmaradványok kisatírozása, Photoshoppal korrigálása éppúgy, mint NASA-alkalmazottak kirúgása, titoktartási szerződések aláírása és a többi. Ahogy az is, miért beszélnek oly sokan az űripar két arcáról: az egyikben mosolygó asztronauták integetnek az űrhajó liftjébe szállva, a másikban viszont hatalmas befolyással bíró körök ötleteinek, miként szolgálhatná leginkább hatalmi terveiket a Marsra szállás - egyáltalán maga az Univerzum feltérképezése.

Ez pedig, ha így van, nem ad okot sok bizakodásra. Az űrhajózásnak csakis a tudományról kellene szólnia, semmi másról. Már csak azért sem, mert könnyen lehet, hogy valóban van „fogadóbizottság” a Marson vagy bármelyik bolygón, akiknek haragját nem volna jó ötlet magunkra vonni. Egy kirobbanó űrháborúban ugyanis valószínűleg az emberiség húzná a rövidebbet, ami azt jelentené: a gyarmatosítók féktelen hatalomvágyát a földi emberek szenvednék meg...    

Szkafanderes árnyék a marsszonda mellett

 
A szonda-fotók igazolják: a Marson tényleg „van valami"!

Vannak-e tárgyi, megfogható bizonyítékok arra, hogy az ember már legalább 50 éve jelen van a Marson? Akinek a kiszivárogtatók, állítólagos „Mars-ügynökök” elbeszélései nem elegendőek, érdemes megnéznie a Vörös Bolygóra küldött NASA-szondák fotóit - már az eredeti, átmaszkírozás előtti változatokat.

Ezek nagy részét számos, űrkutatással foglalkozó független amerikai honlapon megtaláljuk, közülük talán a http://www.marsanomalyresearch.com kínálja a legbőségesebb anyagot. A képeken látható szembeötlő „anomáliák" nemcsak arról beszélnek, hogy a közhiedelemmel ellentétben szó sincs halott, kopár, sivatagos bolygóról. Hanem arról is, hogy lehet valami igazság a korábbi Mars-gyarmatosításokról, letűnt civilizációk által ott hagyott romokról szóló híradásokban.Így például a titokzatos Kaye kapitány szerint a legnagyobb amerikai bázist egy marsi kráterben építették ki. Több fotón is láthatók kráterekből felrepülő objektumok, illetve egy óriási csészealj-szerű jármű, mely egy kráter szélén „egyensúlyoz” A Mars Cydonia-területén lévő városmaradványok, piramisok, illetve a közismert Mars Arc szintén arra utalnak: bolygószomszédunk feltérképezése nem először fog megtörténni 2030-ban, de ha igazak a híresztelések, akkor sem az 1960-as években érte először földi ember lába a Marsot...

forrás:hihetetlen magazin,google

Bejegyezte: istván Putnoki dátum: 9/28/2015 06:22:00 du. 

 

titkokbirodalma.blogspot.hu/2015/09/ember-marson.html 

 

 

Lady Lee Naplója (Cogito,ergo sum)

February 6, 2013 idő: 01:21 - TOP SECRET RUSSIAN az Eltitkolt Marsra-szállás (1962 május 22.)

 

 

 

TOP SECRET RUSSIAN

 

Eltitkolt Marsra-szállás (1962 május 22.)

 

1962 május 22.-én egy szigorúan titkos NASA küldetés –ben:

- egy amerikai,

- egy orosz, és

- egy kínai űrhajós,

sikeres landolást  vitt  véghez a Mars bolygó felszínén.
Az előkészületek 
hatalmas titoktartás-ban zajlottak az Egyesült Államok -ban és aSzovjetunió -ban.

Az utazást és a landolást, az 1947-ben Roswell-ben lezuhant idegen eredetűantigravitációs hajtó-művel felszerelt, űrjármű műszaki paraméterei alapjánkészítették el, és ezzel az űrrepülőgéppel hajtották végre.
A három asztronauta soha nem tért vissza.

Az eredmény:

     - Emberi áldozatok,

     - bukott küldetés, és

     - a meghamísított történelem...

 

 

      

      http://youtu.be/4FwGkj1ssdU

 

 

 

Amit a Spirit látott a Marson (What the Spirit has seen)

 

      

 

     http://marsrover.nasa.gov/gallery/panoramas/spirit/index.html

    Különleges fotók a  Spirit -ről látva 2004-2012 között a NASA arhívumából.

 

 

Feltöltés ideje: 2012.02.02.

OLVASSA EL VÉGIG!!  (SEE FULL SCREEN)
Ha teljes képernyőn nézi, jobban látja a részleteket, amik olykor nagyon is fontosak lehetnek!!



A Mars -hivatalos- adatai:

Átlagos naptávolság: 227936637km; 1,523CsE
Keringési idő: (1, 8808 év) 6869600 
Holdak száma: 2

(Bizonyítottan több. Vagy a képek hamisak, amiket elénk tárnak)
Egyenlítői sugár: 3402.5 km (a föld 0.533-szerese)
Felszín területe: A földi 0.284-szerese
Térfogat: A földi 0.151-szerese
Átlag sűrűsége: 3.934 g / köbcm
Szökési sebesség: 5.027km/s
Tengelyforgási idő: 1.025957 nap
Tengelyferdeség: 25.19 fok
Felszíni hőmérséklet: minimum: -140 celsius fok

(A képek másról árulkodnak...vagy hamisak)
Celsius maximum: 20 fok (hamis adat)
Felszíni nyomás: 0.7- 0.9 kPa
 (a földi kb 100 kPa)

 

Légköri összetevők:

95.72% szén-dioxid;

-   2.70% nitrogén;

-   1.60% argon;

-   0.13% oxigén (bizonyítottan hamis adat);

-   0.07% szén-monoxid;

-   0.03% vízpára.


A Mars színe bizonyítottan nem vörös!

Hibás a vörös szín azonosítás!

A vöröses szín a Mars talajának eredeti színe és a Földi légkörének együttes hatása által jön létre,tehát nem a természetes színe!

Kategória: Tudomány és technika

 

     Amit a Spirit látott a Marson

 

 

 

      

      http://youtu.be/ZYu2zRUaSjs

 

 

        Strange Object on Mars - Google Earth

 

    

 

    

 

 

      

 

      http://youtu.be/X8kuSm9M7DI

 

 

    

                       Mars - Egyptian statue setting

 

                      

 

 

      

      http://youtu.be/J65gG3rNd8k

 

 

 

     

  * csak szerényen megjegyezném, egyben adalék információ a

     jelenleg és még egy darabig nem látható profil lapomhoz:

     - Kit, mi, érdekel, és hol, mivel tölti a maga mögött

        hagyott éveit ?

     az ELTE Csillagászati tanszékén:

     " A kozmológia 4000 éve" témával is foglalkoztam az egyéb

       csillagászati témakörbe tartozó témák mellett ismeret-

       szerzés/bővítés címszó alatt, egy "keveset".

       (Specifikus célirány: a rovásírásos kővéseteken ábrázolt

        csillagképek kormeghatározására számítógépes háttér

        bevonása, ahol engem nem a kőzet kora érdekelt, hanem

        a csillagképek jelenleg elfoglalt helye és az ábrázolásuk

        között eltelt idő.) 

 

február 6, 2013: Párbeszéd a " TOP SECRET "-ről!

      

randihely.hu/blog/entry.php