Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Német titkos társaságok kolóniákat hoztak létre a Marson az 1940-es években

 Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel

KERESÉS 

 

Kezdőlapújvideóföldönkívüliektitkos társaságokNémetországűrtechnológiatitkos űrprogram

Német titkos társaságok kolóniákat hoztak létre a Marson az 1940-es években

 0  11/19/2015

A legújabb interjúban a Gaia tévé Kozmikus Közzététel sorozatában Corey Goode informátor részletesen leírja egy német titkos űrprogram kís...

 Titkos toborzás az Űrtengerészgyalogság "20 és vissza" programjába - Újabb tanú tett vallomást, akit beszerveztek a titkos űrprogramba

 A titkos űrprogram informátora szerint illegális katonai kutatás és fejlesztés folyik az Antarktiszon

 Magas rangú bennfentesek és tudósok egy csoportja hozhatja nyilvánosságra az egész világot megváltoztató új technológiákat

A legújabb interjúban a Gaia tévé Kozmikus Közzététel sorozatában Corey Goode informátor részletesen leírja egy német titkos űrprogram kísérleteit, hogy bázisokat hozzanak létre a Marson a 2. Világháború időszaka alatt. Azt állítja, hogy az ezt követő gyarmatosítási erőfeszítések során a németek heves területi csatákat vívtak az ott élő marsi fajokkal, akik nagy lávacsövekben laktak, melyek a Marson futottak végig a föld alatti régiókban. (1)

Goode azt mondja, hogy az 1940-es évek elején, miközben a 2. Világháború még mindig dúlt, német titkos társaságok - Thule, Vril és a Fekete Nap - sikeresen létrehoztak egy bázist a Holdon, és kilövőállásként használták a marsi küldetések során. Az utazási idő a Hold és a Mars között több óra volt a németek számára. Goode összevetette ezt a jelenlegi titkos űrprogrammal, ami ezt az időt percekre lecsökkentette.

Goode a korai német gyarmatosítással kapcsolatos információkat írja le, melyeket azon "okos" eszközökön olvasott, amikhez hozzáférése volt az "intuitív empataként " eltöltött 20 éves űrszolgálata során 1987-től 2007-ig. Azt mondja, hogy azokat a német dokumentumokat és fényképeket, amelyek részletesen ismertetik ezeket a Hold és Mars küldetéseket, ezeken az "okos" eszközökön archiválták.

Goode korábban már beszámolt a Hitler Németországában tevékenykedő titkos német társaságok hatalmáról. A Thule, a Vril és a Fekete Nap társaságok létrehoztak egy űrprogramot, amely teljesen független volt a náci SS erőfeszítéseitől, hogy felfegyverezzék a repülő csészealjakat a háború során.

Kapcsolódó cikk: A német titkos társaságok ősi szuperfegyvereket rejtettek el a nácik elől

Ezek a német titkos társaságok bázisokat hoztak létre az Antarktiszon és Dél-Amerikában, ahová a harcok elől menekültek a 2. Világháború alatt. Ezeken a távoli helyszíneken jól elrejtve és védve a németek nagy előretörtést értek el a fejlett űrutazási technológiák kifejlesztésében az antigravitáció és téridő portálok segítségével.

A német titkos társaságok erőfesztéseiről, hogy egy párhuzamos titkos űrprogramot hozzanak létre, Goode korábban már sok információt hozott nyuilvánosságra a Kozmikus Közzététel sorozatban.

Kapcsolódó cikk: Cenzúrázatlan történelem a titkos űrprogramok fényében

A 2015. november 10-i Kozmikus Közzététel epizódban Goode még több információt nyújt azokról a kihívásokról, melyekkel a korai német telepesek néztek szembe akkor, amikor létrehozták bázisaikat a Marson és a Holdon.

Miután megalapozták jelenlétüket a Mars egyenlítői régióiban, leírja, hogy a németek hogyan ütköztek durva homoviharokba, melyek rendkívül elektromosak voltak. A villámlással járó viharok komoly pusztítást végeztek az elektronikai technológiáikban. Goode vallomását a NASA kutatása is alátámasztja, amely megerősítette, hogy hatalmas villámlások fordulhatnak elő a marsi porviharok során. (2)

Következésképpen a németek máshol kezdtek alkalmas helyet keresni bázisaik számára a Marson. Azt találták, hogy az északi és déli régiókban a 20. szélességi kör felett élhetőbb környezet található, ahol bázisaikat felépíthetik, távol a hatalmas elektromos marsi porviharoktól. A németek ősi lávacső rendszereket fedeztek fel, melyek körülbelül 10-szer akkorák, mint a lávacsövek a Földön, majd bázisaikat ide helyezték át.

A marsi lávacsövek és más föld alatti régiók azonban nem voltak lakatlanok. A németek két értelmes intelligens fajjal találkoztak, akikkel heves területi csatákat vívtak, miközben létrehozták a bázisaikat. Goode hüllő- és rovarszerűként írja le a két fajt. Ezek a brutális csaták sok német élet, és az erőforrások elvesztéséhez vezettek az 1950-es évekre, amikor az amerikai katonai-ipari komplexum elkezdett segítséget nyújtani a német titkos társaságoknak a Marson.

1952 közepén a németek egy sor csészealj átrepülést hajtottak végre Washington D.C. fölött mintegy erődemonstrációként. Ez vezetett a német titkos társaságokkal való hivatalos kapcsolathoz. Az Eisenhower adminisztráció alatt az Egyesült Államok kapitulált a németek legfontosabb követelése előtt, ami a katonai-ipari komplexumba történő beszivárgásukhoz vezetett.


Az USA ipari hatalmával a hátuk mögött a német titkos társaságok képesek voltak, hogy végre konszolidálják a marsi bázisaikat, és megvédjék őket az ott élő marsiaktól.

Van-e valamiféle bizonyíték, melyek alátámasztják Goode hihetetlen állításait? Először is vessünk egy pillantást más infromátorokra, akik szintén azt állítják, hogy egy bizonyos időt töltöttek el a Marson, miközben titkos űrprogramokban szolgáltak.

Goode vallomása számos fontos párhuzamot mutat egy korábbi marsi informátor, Randy Cramer beszámolóival, aki azt állítja, hogy 17 évet töltött a Marson (1987-2004) egy elit katonai egységben, amely az emberi telepeket védte a Marson élő fajoktól.

Egy 2014 áprilisi interjú sorozatban (hat hónappal Goode nyilvános megjelenését megelőzően) Cramer elmondta, hogy az egysége rendszeres területi csatákat vívott két intelligens marsi fajjal, hüllőkkel és rovarokkal - ugyanazokkal, akiket Goode is azonosított.

Kapcsolódó cikk: Egy informátor többféle titkos űrprogramról számol be, melyek összefüggésben vannak az új idegen látógatókkal


Cramer leírta azokat a Marson élő fajokat, akikkel heves területi csatákat vívtak, ha a területüket fenyegették. Máskor viszont hagyták az emberi telepeseket. Mindez összhangban van Goode marsi fajokkal folytatott harcokról szóló állításaival.

Míg Cramer nem említette a német kapcsolatot, világossá tette, hogy a katonai egység, melyben szolgált, alá volt rendelve annak a vállalati egységnek, amely a marsi műveletekért volt felelős. Ez összhangban van Goode állításaival a "Bolygóközi Vállalati Konglomerátumról", amely a Marson tevékenykedett, melybe korábban már beszivárogtak a német titkos társaságok, és náci SS támogatóik.

Kapcsolódó cikk: A titkos marsi kolóniák akár 900 földönkívüli civilizációval is kereskedhetnek

Az SS olyan rabszolgamunka gyakorlatokat vezetett be, melyek gyakoriak voltak a náci Németországban és a német titkos társaságok bázisain az Antarktiszon és Dél-Amerikában. Albert Speer, a náci Németország fegyverkezési minisztere szerint a náci SS-nek tervei voltak arra vonatkozóan, hogy ezt a rabszolga gyakorlatot a háború után is folytatják. (3)

Cramer és Goode tanúvallomásai a titkos űrprogram őshonos marsiakkal folytatott csatáiról szintén összhangban vannak egy harmadik informátor, Michael Relfe információival, aki azt állítja, hogy 20 évet töltött a Marson (1976-1996). Relfe leírja a különböző őshonos és földönkívüli fenyegetés miatt folytatott harcot, melyek veszélyt jelentettek a folyamatban lévő marsi műveletekre.

Kapcsólódó cikk: Michael Relfe veterán nyílt levele a világ katonai vezetőihez: Az emberiséget hiperdimenzionális ragadozó fajok vették célba

A Cramer és Relfe által tett tanúvállomások mellett, melyek összhangban vannak Goode állításaival, egy újabb fontos bizonyíték merült fel. Június 11-től 12-ig a Brit Bolygóközi Társaság egy szimpóziumot tartott "Egy Mars kolónia diktátor megdöntése" címmel.

A Brit Bolygóközi Társaság által ábrázolt forgatókönyv egy Marson működő vállalati tulajdonban lévő űrprogramot mutat be, ahol olyan vezetők dominálnak, akik diktátorként viselkedve kizsákmányolják a rabszolgaként tartott munkásokat. A forgatókönyv sok hasonlóságot mutat a Goode és Cramer által leírt Marson működő vállalatról, amely elit katonai erőket használ mint űrzsoldosokat, hogy megvívják a csatáikat.

A szimpóziumon Richard Hollingham, a BBC írója is részt vett, aki utalt egy MI6 kapcsolatra. A szimpózium egybeesett Goode június 22-i beszámolójával, aki egy jelenlegi Mars bázison tett látogatást, ahol úgy tűnt, hogy egy diktatúra működik. Több mint valószínű, hogy a vállalati gyakorlat a marsi bázisokon ma is kapcsolatban van az előzményekkel, a korai német bázisokon folytatott náci gyakorlattal, melynek során rabszolgamunkát alkalmaztak.

Kapcsolódó cikk: Egy Mars kolónia diktátor megdöntése: A brit elit valóságos dologra készül

A Kozmikus Közzététel epizódok Goodeval számos fontos történelmi eseményt tárnak fel, melyeket eltitkoltak a nyilvánosság elől, és ha mindez igaz, akkor felelős módon kell megváltoztatnunk világnézetünket a jövőnket illetően.

Két másik állítólagos titkos űrprogram informátor is alátámasztja Goode állításait, valamint közvetett bizonyítékok is rendelkezésre állnak, közöttük a NASA adatai, mely szerint egy vékony, belélegezhető atmoszféra van a Marson. (4) Jó okunk van arra következtetni, hogy Goode valódi bennfentes szemszögből mutatja be a német titkos társaságok szerepét a Marson az 1940-es években történt gyarmatosításban és a bázisok létrehozásában.

(1) - http://www.gaiamtv.com/video/remnants-ancient-mars
(2) - http://www.nasa.gov/vision/universe/solarsystem/mars_soil_chem.html
(3) - https://hu.wikipedia.org/wiki/Albert_Speer
(4) - http://www.jpl.nasa.gov/spaceimages/details.php?id=pia18613

Exopolitics  ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/11/nemet-titkos-tarsasagok-koloniakat.html