Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Valami történt Orbán Viktor dolgozószobájának ajtajával - fotó/ Hozzászólásom

 

 

Valami történt Orbán Viktor dolgozószobájának ajtajával - fotó

 

Az ajtóra a Színművészeti egyetem melletti tüntetés-sorozaton használt piros-fehér szalagot ragasztott a DK országgyűlési képviselője.

Varga Zoltán közösségi oldalán osztott meg fotókat az akciójáról, amelyekhez azt írta: "ha Orbán Viktor azt gondolta, hogy majd a parlamenti dolgozószobájába bújhat a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatóinak tiltakozása elől, akkor tévedett. Tettem róla, hogy megértse: IDEJE PAKOLNI! Az ő szavatossága menthetetlenül lejárt!

Fotó: www.facebook.com/varga.zoltan.dk/posts/3355429374524120

Hozzászólásom: 

Gábor Szabó

A szalagokat( amelyek pontosan megegyeznek az árpádsávval) értelemszerűen a fotóakció után azonnal eltávolították a takarító munkások. Viszont a Hir TV információja szerint Gyurcsány, Karácsony, Alföldi megbeszélést tartott a színművészetis intézmény diákjaival, Bohos Imrével és az egyetemfoglalás egyik szervezőjével, Rózsa Lászlóval is. Ebből, és bejegyzés durva hangneméből következőleg, a DK próbálja meg a patthelyzetből való kitörést megszervezni a diákoknak. És a saját párttámogatását fokozni.

 

Érzésem szerint nem fog sikerülni. A petíciólánccal nem tudtak tömegeket mozgósítani, az egyetemi diákság nem kockáztatja nehezen megszerzett és tandíjjal megfizetett pozícióját. A pártok hivatalosan nem támogathatnak diáklázadást. A koronavírussal jól befenyegetett népnek meg esze ágában sincsen gyülekezni. És Orbán miniszterelnök úr minden bizonnyal keményen megakadályozza a támogató akciók kibontakoztatását.

 

A koronavírus kezelése fegyelemre, a központi utasítások kritika nélküli követésére kondícionálja a lakosságot. Ugyanúgy, mint Angliában, be lehet tiltani a csoportosulásokat. Azután majd elkezdődhet a tanítás a színművészetin, másik épületben azoknak a diákoknak, akik elfogadják az új vezetést és az új tanárokat.

www.atv.hu/belfold/20200909-valami-tortent-orban-viktor-dolgozoszobajanak-ajtajaval-foto

 

2020-09-09 08