Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Niburu X bolygó a kataklizma bolygó

Cikkek

Naprendszerünkben a bolygók keringési síkja nincs egyvonalban a Nappal

2022.02.08

 A nyolc fő bolygó eredeti születési síkján kering a Nap körül. A Nap a saját tengelye körül forog, meglepetésre azonban ez a forgás döntött, a tengely 6 fokkal eltér a bolygók síkjára merőleges vonaltól.

 

Ne nézz fel!, avagy mi van a Naprendszer peremén

2022.02.07

 , az Orion csillagkép irányában kimutatott egy nagyjából 80 milliárd kilométerre lévő, kb. 49-50 Kelvin-fokú hőforrást (1 Kelvin-fok = – 273 Celsius-fok). Az objektum fél év alatt is roppant kicsiny mértékben mozdult el, tehát nem lehetett a Naprendszert gömbként körülfogó, üstökösmagokból álló Oort-felhőből származó üstökös. A rejtélyes X bolygót észlelte a műhold? 

 

Hatalmas objektumot találtak a Naprendszer peremén az Oort felhőben

2022.02.04

 Különleges méretű és pályájú objektumot találtak a Naprendszer külső régiójában – írja a New Atlas. A 2014 UN271 jelű égitest egy évtized múlva fogja megközelíteni csillagunkat.

 

A NASA megfigyelő missziója „Földnél nagyobb” UFO-t, amely a Nap fölött repül „felfedezett” fel

2020.03.06

 se nem bolygó, se nem törpecsillag, hanem egy hatalmas bolygóközi űrállomás. Az ősi ábrázolások némelyike ugyanis az égen megjelenő Nibirut, a műholdjaink egy részéhez hasonlóan, szárnyakkal rendelkező szerkezetként jeleníti meg, melynek közepén ül a bíró, az ítélő teremtő. A Földkörüli pályára álló, a Holdunk méretét megközelítő, vagy talán azt is meghaladó nagyságú űrbázis, a Nap fényét visszaverő fémszerkezete a mi szemszögünkből nézve olyan látványt nyújtott, mint amikor egy madár kitárja szárnyait. 

 

Mégiscsak létezhet a Napnak egy elveszett ikertestvére

2019.02.06

 Évtizedekkel ezelőtt született egy elmélet arról, hogy a Napnak van egy „gonosz ikertestvére”, amely gravitációs hatásával időközönként eltérít egy rakás üstököst az eredeti pályájáról és a Föld felé irányítja az eltévelyedett objektumokat. A bolygónkba csapódó kométák ezt követően tömeges kihalásokat idéznek elő, ezért a csillag a bosszú istennője után a „Nemezis” nevet kapta.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Niburu X bolygó a kataklizma bolygó | Hozzászólások: 0

A Fekete Nap (Apollyon) a fény ellentétét, a pusztító sötétséget jelenti a III. Birodalomban

2018.11.22

 A hírhedt náci köszöntés a „Sieg Heil”, amit általában Szent a Győzelem-nek fordítanak, igazából Sig Heil volt, vagyis Napüdvözlet, de a Nap Apollyont is jelentette a görög mitológiában, a „Pusztítót”. Így a náci köszöntés jelentése Üdvözlet a Pusztítónak. S a Fekete Nap végül is valóban a fény ellentétét, a pusztító sötétséget jelenti.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Niburu X bolygó a kataklizma bolygó | Hozzászólások: 0

THE LENS ARRAY REVEALED

2018.11.14

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Niburu X bolygó a kataklizma bolygó | Hozzászólások: 0

Rejtélyes, óriás méretű objektumot fotóztak a Nap közelében

2018.10.08

 2018. szeptember 29-én Stefano Farigu égfürkész Szardínián éppen a napnyugta fázisait fotózta Nikon D800 kamerájával, amikor felfedezte a rejtélyes objektumot a Nap közvetlen közelében.

Mivel ilyet még nem látott, közzétette fotóit, hátha nála okosabbak meg tudják állapítani, hogy mi lehetett.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Niburu X bolygó a kataklizma bolygó | Hozzászólások: 0

Eddig ismeretlen bolygó bujkálhat a Naprendszerben

2018.09.04

 A 2015 BP519 jelű objektum azért keltette fel a csillagászok figyelmét, mert a legtöbb naprendszerbeli égitest síkjához képest tengelye döntött. A szakértők utóbb szimuláció segítségével mérték fel, hogy mi állhat a jelenség hátterében.

Az eredmények azt mutatták, hogy a 2015 BP519 semmilyen módon sem billenhetett el, ha a Naprendszerben csak nyolc bolygó kering.

 

Több jel is arra utal, hogy van egy zavaró kilencedik bolygó

2018.02.15

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Niburu X bolygó a kataklizma bolygó | Hozzászólások: 0

A nyugalom megőrzése érdekében tételezzük fel, a videón valójában a Hold látszik és nem a Niburu

2018.01.16

 

A NASA és más hatósági szervek az összeesküvés elmélet hívők szerint mindent tagadnak, még magának a bolygónak a létezését is. Nemrég előkerült egy felvétel, melyen egy óriási bolygó körvonalai láthatók, méghozzá fényes nappal.

Az égbolt egy jelentős részét elfoglalja, és a felvételt készítő személy szerint jóformán egész nap látható volt ez a Holdnál jóval nagyobb égitest. Maga a videó valahol Kanadában készült, Winnipeg közelében. Úgy véli, hogy a közelgő Nibirut sikerült lencsevégre kapni a holografikus, előlünk az igazságot eltakaró égbolt átmeneti hibája miatt.

Ha ez igaz, akkor a Nibiru már annyira közel jár, hogy önmagában felelős az elmúlt néhány hónap és év különféle, egyre erősödő természeti katasztrófáiért.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Niburu X bolygó a kataklizma bolygó | Hozzászólások: 0

Szivárogtatás: A Brit Védelmi Minisztérium embere szerint idegen invázióra kell készülnünk?

2017.12.15

 A földönkívüliek, az idegenek földi jelenlétének tényét lassan a nyilvánosság elé tárják. A sokk elkerülése céljából információmorzsákat csepegtetnek a Háttérhatalomból. Ezt a célt szolgálják a különleges, megkérdőjelezhető forrásokat ismertető weboldalakon megjelenő cikkek. Az olvasók többsége nem veszi komolyan a mondanivalójuk szenzációhajhászását. Viszont a tudatalattijukba beépül a téma. A Bibliában Jelenések könyve, Sofóniás könyve, Náhum könyve nyíltan beszél az Úr napjáról, amikor természetfeletti lények, akiket nem fog a fegyver, megtámadják a Földet, és hatalmas pusztítást rendeznek.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Niburu X bolygó a kataklizma bolygó | Hozzászólások: 0

Ha nem létezik a kilencedik bolygó, sok jelenséget nehéz lesz megmagyarázni

2017.10.06

 A számítások alapján a feltételezett bolygó hatására néhány Kuiper-övben fekvő égitestnek 90 fokkal elbillenve kellene keringenie. Öt helyi objektum pedig épp ilyen eldőlt pályát jár be.

A negyedik érvet Elizabeth Bailey találta meg. A szakértő kimutatta, hogy

a kilencedik bolygó magyarázatot adhat a Naprendszer egyedi dőlésére.

Rendszerünk bolygói mind egy síkhoz közel keringenek, amely viszont 6 fokos szöget zár be a Nap egyenlítőjével. A feltételezett égitest viszont feloldhatná az ellentmondást.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Niburu X bolygó a kataklizma bolygó | Hozzászólások: 0

Katonák veszik át Washington kulcspozícióit – mire készül Trump?

2017.08.13

 Washingtonban a végrehajtó hatalom négy legjelentősebb, politikai kinevezésre épülő pozíciójából hármat már tábornok tölt be. Nő annak a gyanúja, hogy Trump valójában függetleníteni akarja saját pozícióját és megroggyant kormányzását a politikai pártoktól. Trump a jelek szerint nem fog válogatni az eszközökben, ha a politikai túléléséről lesz szó.

 
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Niburu X bolygó a kataklizma bolygó | Hozzászólások: 0

Tényleg egyre közeledik Naprendszerünk felé a Nibiru?

2017.08.12

 Ami a jelenlegi feltételezéseket illeti, úgy tűnik, hogy a Planet Nine (Kilencedik Bolygó) tömege körülbelül 10-szerese a Földének, és egy bizarr, elnyújtott ellipszis alakú pályán kering – jellemzően a Neptunusznál is hússzor távolabb a középponttól. Ez azt is jelenti, hogy 10-20 ezer földi évbe telik, mire a Kilencedik Bolygó megkerüli a Napot.

A NASA honlapján a mai napig megtalálható egy 2005-ös bejelentés, mely szerint az űrügynökség által támogatott tudósok találtak egy, a Plútónál nagyobb tizedik bolygót. A felfedezést szintén Michael Brown, a CalTech egyetem kutatója jelentette be.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Niburu X bolygó a kataklizma bolygó | Hozzászólások: 0

Kivetített hologramokkal próbálják elfedni előlünk az egyre közelgő Nibirut?

2017.06.09

 Mivel ez elkerülhetetlen lesz, azt számolták ki a 70-es években, hogy valamikor a kétezres éveket követően már olyan közel lesz a bolygó hozzánk, hogy egyes földi távcsövekkel, amatőr csillagászati eszközökkel is látni lehet. Ilyen észlelésekről több ízben be is számoltak egyes helyeken világszerte. A legtöbb ilyen felvételen egy azonosítatlan, sötét, vöröses, hol pedig barnás objektum látható a távolban.

Mivel a Nibiru egy hatalmas égitest, nagy valószínűséggel még igen messze jár, ennek ellenére ma már közel Hold méretben lenne látható az égbolton, ha nem vetítenének folyamatosan egy hamis képet az égre. A bizarr elmélet hívei szerint a közelgő Nibiru gravitációs hatásait már most érezni lehet, pedig még csak a Naprendszerünk legkülső peremén jár.

 

Észlelték a közeledő Nibirut az égen?

2017.05.16

 Új videó sokkolja a világot, melyen feltűnik egy titokzatos fénylő gömb a Nap ellett. Mint ahogyan az a videón is látszik, ez a rejtélyes fény nem valamiféle fényvisszaverődés a lencsén.

Ezt a kamerás be is bizonyítja azzal, hogy többször is-ide-oda forgatja a kamerát, miközben veszi a Napot.

A videóra azért figyeltek fel nagyon sokan, mert a Nibiruhoz - az ősi vörös Marduk csillagához - tartozó próféciák szerint egy napon a jövőben a Föld össze fog ütközni ezzel a hatalmas bolygóval, vagy olyan közel halad el majd mellette, hogy a gravitációs hatása porrá zúzza bolygónkat.

 

Senki sem tudja, mi lehet az űr sötétjében bujkáló valami

2017.03.20

 Az űr sötétjében bolyong magányosan egy objektum, amelyről mostanáig a csillagászok azt hitték, egy bolygó, amely valamilyen módon kivetődött a neki otthont adó naprendszerből. A legújabb megfigyelések azonban kétségbe vonják ezt az elképzelést. A tudósoknak egyelőre fogalmuk sincs, mi is lehet valójában a rejtélyes égitest.
A CFBDSIR 2149-0403 tömegében sem biztosak a szakemberek.A kutatócsoport új megfigyelései szerint az objektumnak vagy gyenge a gravitációs ereje, vagy magas a fémtartalma, tehát a szakértők nem tudják már egyáltalán megmondani, hogy milyen égitestről is beszélhetünk.

 

Ért­he­tet­len je­len­ség: Két­szer ment le a nap... egy­más után!

2016.12.26

 A videó pillanatok alatt népszerű lett az ufóhívők közt, és mindenki álcázott UFO-anyahajóról kezdett elméleteket gyártani.Mások a rejtélyes Nibiru bolygót vélték felfedezni a jelenségben...

Azonban sokkal prózaibb oka lehetett a furcsa kettős naplementének. Alighanem csak egy légköri anomáliát sikerült megörökíteni. Lehetett délibáb, de akár naphalo jelenség is, ami ugyan igen ritka, manapság azonban a légszennyezettség miatt egyre gyakrabban tűnik fel a megfelelő légköri viszonyok együttállásakor...

 

Discover Planet X Nibiru Seen by ISS Comes get ready update 27th November 2016

2016.12.02

 Közzététel: 2016. nov. 27.

Nibiru near earth image news channel content on the planet Nibiru in the world is updated every day
Please subscribe to the channel to update information + news + Latest photos about planet Nibiru
Discover Planet X Nibiru Seen by ISS Comes get ready update 27th November 2016