Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Fekete Nap (Apollyon) a fény ellentétét, a pusztító sötétséget jelenti a III. Birodalomban

 

A „Fekete Nap” lehet egy barna törpe, amely megközelíti a Naprendszert.

 JELENÉSEK 9.

7A sáskáknak formája pedig hasonló vala a viadalhoz felkészített lovakhoz; és a fejökön mintegy aranyhoz hasonló koronák valának, és az orcáik olyanok valának, mint az emberek orcái.

8
És olyan hajuk vala, mint az asszonyok haja; és fogaik olyanok valának, mint az oroszlánoknak.
9
És olyan mellvértjeik valának, mint a vas mellvértek; és az ő szárnyaik zúgása olyan vala, mint a viadalra száguldó sok lovas szekerek zúgása.
10
És skorpiókhoz hasonló farkuk vala és fulánkjuk; és a farkukban vala a hatalmuk, hogy ártsanak az embereknek öt hónapig.
11
Királyukul pedig a mélység angyala vala felettök; annak a neve zsidóul Abaddon, görögül pedig Apollion, azaz Vesztő a neve.

 

A NÁCIK OKKULTISTA KÖZPONTJA
Wewelsburg és a Fekete Nap 
A Német Birodalom fővárosa természetesen Berlin volt, de valódi ideológiai vagy mondjuk szellemi központjának és az utolsó nyugati erődnek az Wewelsburgot tartották a birodalmi vezetők. Szimbolikus jelentősége is volt a helynek, mert itt győzték le először a germán törzsek a Római Birodalmat. (Megjegyzem, azért a kalandozó magyarok többször is bevették a várat!) Az SS teljesen felújíttatta a erődítményt a régi pogány jelképrendszernek, illetve a saját ideológiájuknak megfelelően, egy középkorra szakosodott történész útmutatásai alapján. Az egyes termeket a germán történelem nagyjairól nevezték el, és volt benne fegyvergyűjtemény és régészeti kiállítás is, illetve a náci művészek alkotásai is helyet kaptak.

Az Északi Torony lett a III. Birodalom szellemi központja és egyben a Világmindenség Közepe is. A Torony jelképezte a Világfát, az északi mitológia Yggdrasil nevű kőrisfáját, amely az eget és az alvilágot kötötte össze. Heinrich Himmler az SS vezetője önmagát a Grál megtestesítőjének és I. (Madarász) Henrik király inkarnációjának tartotta. Wewelsburgot a náci vezetés oktatóközpontnak szánta a főtisztek számára, s természetesen okkult szeánszokat is tartottak a falai között. Tulajdonképpen egy SS Camelotot hoztak létre.

Különösen figyelemre méltó a Tábornokok Terme, az ún. Obergruppenführer-Saal, amely a germán napkultusz központi helysége volt. A bejárat fölött ez állt: Domus Mea domus orationis vocabitur, vagyis Az én házam imádságok háza. A teremkör alakú, márványborítású, 12 keskeny ablakkal, s a terem közepén aranyozott lemezekből a Fekete Nap szimbólum látható a germán „S” rúna tizenkétszeri megtöbbszörözésével kialakítva. Hitük szerint a Vril-energia a Fekete Napból származik, és ezt az energiát óhajtották megidézni. A „S”, Sig rúna a Napot jelenti, a horogkereszt eredeti, fordított alakja szintén napszimbólum, mutatva, mennyire kötődtek a nácik a germán napkultuszhoz.

A Fekete Nap alkimista szimbólum is volt, de a náciknál az északi, általuk elképzelt alternatív árja világrendet jelképezte, szemben a multikulturális Európával. Tulajdonképpen a III. Birodalmat nevezhetnénk a Fekete Nap Birodalmának is, utalva a sátánista, világuralomra törő praktikákra, s a keresztényellenességre. Az SS jelentése az egyszerű emberek számára „Schutzstaffel” – védőosztag volt, de a beavatottak számára az SS a „Schwarze Sonne”-t jelentette, a Fekete Napot. A hírhedt náci köszöntés a „Sieg Heil”, amit általában Szent a Győzelem-nek fordítanak, igazából Sig Heil volt, vagyis Napüdvözlet, de a Nap Apollyont is jelentette a görög mitológiában, a „Pusztítót”. Így a náci köszöntés jelentése Üdvözlet a Pusztítónak. S a Fekete Nap végül is valóban a fény ellentétét, a pusztító sötétséget jelenti.

Az Északi Torony legfelső, barokk kupolás emeletén planetáriumot alakítottak ki. További elképzelések szerint egy náci Vatikánt kívántak létrehozni a várból és a környéki faluból, hogy az új, náci világ központja legyen. Németország veresége miatt azonban a terv meghiúsult, s az SS felgyújtotta a várat, amely ki is égett teljesen. (Hihetetlen)

 

 

Nem található automatikus leírás.

 

Képtalálat a következőre: „black sun floor”

 

Készítsen erről, amire csak egy Schwarze Sonne termesztési kör fog megjelenni a Bowerchalke közelében a Wiltshireben, 2015 augusztusában. A Wessshire ősi szász királyságának részét képező Wiltshire sok őskori szent helyszínnek ad otthont. Erre figyelmeztettem a Nexus magazin legutóbbi kiadásában (2015. október-november), amely nem Black Napként említi, hanem "fejlett kerékszerű megjelenésként". praxis-mag.blogspot.com/2015/10/schwarze-sonne-black-sun-crop-circle.html