Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hibrid háborús tankönyv szerint zajlanak az akciók Magyarországon

2018.12.27

 Színtiszta hibrid háború

 
Lényegében önleleplező az AI közleménye: nyilvánosan vállalja, hogy a hibrid háborús tankönyv szerint zajlanak az akciók Magyarországon. Budapesten egy kijevi eseménysort akarnak elindítani.
 
2018. december 19. 00:13
 
 

„A kormány nem fog olyan mozgalom oldalán állni, amely rezsimváltozást akar, emiatt arra kényszerül, hogy nyilvánosan ellene pozícionálja magát. Ez lehetővé teszi a mozgalom számára, hogy úgy tüntesse fel a kormányt, mint ami elnyomja a politikai ellenzéket.”

Ezt Andrej Koribko politológus írta évekkel ezelőtt.

Az Amnesty International (AI) hétfő este Londonban kiadott állásfoglalása szerint „az, hogy előző este erővel távolítottak el két ellenzéki parlamenti képviselőt az MTVA épületéből, mutatja, hogy a magyar hatóságok milyen elszántsággal folytatják fellépésüket az ellenvélemény bármilyen megnyilvánulási formája ellen.”

Azaz színtisztán a hibrid háború egyik szakasza: az úgynevezett „színes forradalom” kísérlete zajlik Magyarországon. S mindez az régi – ósdi – forgatókönyv szerint: még csak meg sem erőltetik magukat valamiféle politikai innovációért.

Külföldről irányítják a folyamatot.

Lényegében önleleplező az AI közleménye: nyilvánosan vállalja, hogy a hibrid háborús tankönyv szerint zajlanak az akciók Magyarországon. Budapesten egy kijevi eseménysort akarnak elindítani.

Andrej Koribko ezt a taktikát régen leleplezte.

A külföldi központ, a belföldi „Mag” és annak „kohortjai”, azaz közkatonasága „a célba vett kormányt megfélemlíti azáltal, hogy kétségbe vonja a puccskísérlet elleni erőteljes önvédelemhez való jogát.”

Ebből a célból építették éveken át az NGÓ-kat.

Ez utóbbiakat hazug módon „civil szervezeteknek” nevezték el, és adófizetői pénzekből is táplálták – sajnos nem kizárt: jelenleg is táplálják – ezeket. Miközben a valódi civil szervezetek senyvednek.

„Hamis zászlók” – ez is a hibrid háború egyik furmánya.

Egy szélsőséges párt már szó szerint alkalmazta egy korábbi választás után: aláírásgyűjtésre piros-fehér-zöld zászlókkal bukkant fel a budapesti tereken, annak ellenére, hogy egyértelműen hungarofób a vezérkar: a magyar etnikum teljes eltüntetése a célja.

Most a „sárga mellény” a hamis zászló.

Sárga – azaz a színes forradalom kelléke már megvan. Ez az eddigi legnagyobb hazugság a színes forradalmak történetében. A franciaországi sárga mellényes mozgalom ugyanis spontán: a társadalom maga, külföldi beavatkozás nélkül kelt fel a hamis kampánnyal hatalomra vergődött elnök ellen.

A hibrid háborúzók ellopták a jelképet.

Egyfajta jelképbitorlással keltenek feszültséget Európa más részeiben. Szellemi szegénységi bizonyítvány a hazai ultrabaltól, hogy sárga mellénybe öltöznek, abban pöffeszkednek az utcán.

Saját ötlethez nem volt eszük.

A kockázat nagy, ugyanis a színes forradalom csak a hibrid háború első szakasza. A cél az országterület megszerzése. Elorozva az ország gazdaságát, termőföldjeit, turisztikai értékeit. És kicserélni a lakosságot. Ezt már ismerjük.

Koribko évekkel ezelőtt leírta:

„Magyarország: A Nyugat általános démonizáló kampányt folytatott Orbán Viktor miniszterelnök ellen, válaszul a fokozatosan függetlenedő és mindinkább öntudatossá váló, a Nyugattal szembeforduló politikára, amit az EU-n belül képvisel, valamint az Oroszországgal szemben képviselt ellentmondásos politikájára válaszként.”

A tévéostromlókat is leleplezi:

„Ebben a szakaszban nyilvánvaló, hogy a ’demokrácia-párti’ rezsimváltó mozgalom a Nyugat teljes támogatását élvezi, és várhatóan a későbbiekben arra a társadalmi infrastruktúrára épít majd, aminek ’tesztüzemmódja’ a 2014-ben történt színes forradalom próbálkozás volt.”

Háborúznak ellenünk, ésszel kell felülkerekednünk.

Kovács G. Tibor