Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Karácsony bojkottot hirdetett a Hír Tv ellen/Bejegyzésem

2020.02.10

 2020-02-10 14:41:00 

Karácsony bojkottot hirdetett a Hír Tv ellen

Karácsony Gergely közösségi oldalán jelentette be, hogy bojkottot hirdettek a Hír TV ellen. A főpolgármesternél a csatorna egyik tegnapi riportja miatt telt be a pohár.

Karácsony bojkottot hirdetett a Hír Tv ellen
Karácsony Gergely, főpolgármester, fotó: MTI
"Amíg a Hír TV nem kér bocsánatot a neonácikat mosdató, az antifasiszták tevékenységét megkérdőjelező riportjáért, addig sem én, sem a főpolgármester-helyettesek, sem a Főpolgármesteri Hivatal munkatársai nem adnak nyilatkozatot a Hír TV-nek, és nem is teszünk eleget semmilyen meghívásuknak"

- írta Facebook-bejegyzésében Karácsony.

A főpolgármester erről levélben értesítette Répásy Bálintot, a Hír TV vezérigazgatóját.

Karácsony Gergely tegnapi bejegyzésében már kikelt a csatorna ellen, azonban akkor még nem helyezett kilátásba semmilyen szankciót.

"Hová jutottunk, hogy egy önmagát Hír TV-nek nevező tévécsatorna a budapestiek nyugalmát megzavaró, milliókat elpusztító ideológia iránt nosztalgiázó neonáci hordákat megemlékezőknek nevezi, míg hazánk demokratikus hagyományait óvó állampolgárainkat, az antifasiszta felvonulókat az őket megzavaróknak?"

- tette fel a kérdést Karácsony.

Karácsony Gergely
2 órája

Amíg a Hír TV nem kér bocsánatot a neonácikat mosdató, az antifasiszták tevékenységét megkérdőjelező riportjáért, addig sem én, sem a főpolgármester-helyettesek, sem a Főpolgármesteri Hivatal munkatársai nem adnak nyilatkozatot a Hír TV-nek, és nem is teszünk eleget semmilyen meghívásuknak. Erről ma levélben értesítettem Répásy Bálintot, a Hír TV vezérigazgatóját.

 

www.atv.hu/belfold/20200210-karacsony-bojkottot-hirdetett-a-hir-tv-ellen

 

Bejegyzésem:

 

 

 
Gábor Szabó Hitler parancsára Budapestet az utolsó emberig kellett volna védenie az itt lévő német és magyar csapatoknak. A parancs ellenére kitörtek és az akcióban 20 000 katona esett el. Tudták, hogy reménytelen vállalkozásba fognak, kiöltöztek, a legjobb uniformisukban vesztették életüket. Az elesettek tömege sorkatona és tisztjeik voltak, akik áldozatául estek a milliókat elpusztító náci ideológiának. Napjainkban azért "megemlékezők" a Karácsony által kifogásolt neonáci hordának tituláltak, mert noha sokan lehetnek közöttük akik a neonáci mozgalom tagjai, most mégis, a 20 000 lemészárolt katonára emlékeznek és nem az ideológiára. Ha engedelmeskedtek volna Hitlernek és a végén megadják magukat a bekerített csapatok, akkor talán nagy részük a Szovjetunióban halhatott volna meg a kényszermunkában. Parancsnokaik azt választották, hogy inkább harcosként, katonaként essenek el. Ezért a Becsület napja, mert inkább katonai becsületből fegyvertől haltak meg, mint hadifogolyként kényszermunkatáborban.
 
A Főpolgármester úr bojkottjának annyi eredménye lesz, hogy ha a Főváros netán valamilyen eredményt ér el akármiben, amire büszke lehetne a város vezetősége, akkor önmaguknak tiltják meg, hogy erről értesüljenek a HÍR TV nézői is.