Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szodoma napjai

Cikkek

Nincs mese, a mássággá átkeresztelt rossz, a létezéséért harcol

2020.10.07

  Az öregek, betegek, fogyatékkal élők elfogadásának érzékenyítése csak tetszetős reklámszatyor, amelyben a másság végzetesen mérgezett csokoládéit kínálnák most a kicsiknek.
Hogy ez a liberális terror létében fenyegeti az emberi világot, azt nem én mondom, hanem a Wall Street Journal, 

 

Az LMBTQ-ideológia népszerűsítését várnák el a magyar kormánytól

2020.02.19

 „Az ENSZ Gyermekjogi Bizottsága lépéseket vár az iskolai diszkrimináció és zaklatás felszámolására. A kormánynak felvilágosító kampányokkal és iskolai programokkal kellene fellépnie az LMBTI-gyermekek védelmében” – olvasható a Háttér Társaság (korábbi nevén: Háttér Társaság a Melegekért) honlapján.

 

Kétszáz év óta most először táncolhat azonos nemű pár a bécsi Operabálban

2020.02.09

 Klopfer és Grau párosa azonban néhány rendszeres bálozónál ellenszenvet váltott ki, mint például a nyolcvanhét éves építőipari milliárdosnál, Richard Lugnernél:

 

ÁTOPERÁLT OSZTÁLYTÁRSAK KANADÁBAN

2020.02.02

  a genderelmélettel való programozás annyira erős, hogy ők meghozzák a döntést: nemet akarnak váltani. Az iskola és a „szakemberek” ehhez erősen asszisztálnak, míg a szülőket kizárják a döntéshozatalból. Csakhogy miután a gyermek befejezte tanulmányait, kiszabadult az iskola agymosása alól, és felnőtt fejjel végignéz magán, akkor kezd kijózanodni, és teszi fel magának a kérdést: mi történt velem? Mi lett belőlem? Hogy nézek ki? Ki tette ezt velem? Fiam barátai ezerszer megbánták a saját nemi átalakításukra tett kísérletet.

 

16 év? Iowa-i embert elítéltek az LGBTQ zászló lopása és elégése miatt

2019.12.24

 Adolfo Martinez a zászlót egy „templomról” (!) szedte le, majd egy sztriptízbár előtt égette el. Az eset június 11-én történt az Egyesült Államokban, az iowai Amesben. Az elkövetőt még aznap őrizetbe vették, aki a tettét beismerte. „Büszke vagyok, hogy megtettem.” „Ez Isten ajándéka.” – nyilatkozta Martinez a helyi médiának. A bíróság Martinezt többek között gyűlölet-bűncselekményben találta bűnösnek, és irreálisan magas, 15 éves börtönbüntetést szabott ki rá.

 

Több száz azonos nemű pár nevel gyereket Magyarországon

2019.12.22

 A közbeszédben egyre gyakrabban fordulnak elő nemcsak homofób, hanem kifejezetten szivárványcsalád-ellenes megnyilvánulások is, miközben már a három évvel ezelőtti adatok szerint is több száz azonos nemű pár nevel gyereket Magyarországon. A Háttér Társaság tudatosságnövelő és érzékenyítő kampányt indít a témában, melynek részeként plakátokat is kihelyeznek a főváros számos pontján. 

 

Rendezvény, gyerekjogok és az úgynevezett „szivárvány családok” iskolásoknak Pécsett

2019.12.16

 A rendezvényen diákokkal és pedagógusokkal megismertetik a Nyílt Társadalom Alapítványok támogatását is élvező szervezet neveléssel foglalkozó programjait. Olyan témák kerülnek terítékre, mint például „szivárvány családok” 

 

Homoszexuális oltárképet avattak adventre Svédországban, Malmőben

2019.12.02

 Az eseményről maga a képnek helyet adó Szent Pál templom lelkésze, Helena Myrstener számolt be Twitter-bejegyzésében.

„Vasárnap történelmet írunk. Svédország egyetlen LMBTQ oltárképét adjuk át a malmői Szent Pál templomban. Természetesen a kép a kórus és a régi oltárkép mellett kap helyet. Nagyon boldogok és büszkék vagyunk.", fogalmazott a lelkész.

 

Már Budapestet ostromolja a homoszexuális lobbi, esélyt se adnak, hogy kikerüld

2019.08.02

 Egy hölgyismerősöm évekig dolgozott Európa második számú melegfővárosában egy ilyesmi igényekre létrejött bárban, és nagyon szerette. Egyrészt sosem zaklatták a férfiak, másrészt állandó vendégköre volt. Mindig ugyanaz a másfél tucat negyvenes férfiember járt hozzá iszogatni, és mindig reménykedve figyeltek az ajtó neszezésére, hátha jön valaki, akit még nem láttak. Nem véletlenül kell agyonreklámozni a homoszexuális életmódot, még egy nagyvárosban is képesek végtelenül magányosak lenni. (AÁ)

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Szodoma napjai | Hozzászólások: 0

Szentmisét celebrált az LMBT Pride fesztivál tiszteletére a Vatikán kommunikációs tanácsadója

2019.07.03

 Az LMBT-lobbista jezsuita ezzel ismét megerősítette a tavaly novemberben mondott elismerő szavait Ferenc pápa felé, amiért szerinte ő "melegbarát püspököket, érsekeket és bíborosokat" nevez ki. "Ez egy trend." - hangsúlyozta akkor Martin.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Szodoma napjai | Hozzászólások: 0

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Következő »