Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szodoma napjai

Cikkek

Tennessee kormányzója megtiltotta gyermekkorban a nemek megváltoztatását, vagy a pubertás hormonkezelést

2021.07.27

 Tennessee republikánus kormányzója jóváhagyott egy törvényjavaslatot, amely megtiltja gyermekkorban a nemek megváltoztatására, vagy a pubertás blokkolására szolgáló hormonkezelést. Ezzel Bill Lee kormányzó azonnali hatállyal megtiltotta az orvosoknak, hogy hormonkezeléseket írjanak elő pubertás kor előtt álló kiskorúaknak.

 

Gyermeket szült egy 28 éves nőből átoperált transznemű férfi

2021.07.24

 Nem minden nap látni egy terhes férfit sétálgatni az utcán, így nagyjából érthető az a rengeteg támadás, amit kaptunk

- mondta Simpson, aki még mindig rendelkezik női reproduktív szervekkel.

 

Kaliforniábana kiskorú transzgender lányok melleltávolító műtéteit is fizetnie kell a biztosítóknak

2021.06.17

  Kalifornia állam úgy döntött, hogy az egészségügyi biztosításnak ezentúl ki kell terjednie kiskorú transzgender lányok melleltávolító műtéteire is. A nemi diszfória(azonosságtudat)  miatti beavatkozást a "kozmetikai" kategóriából a "helyreállító" kategóriába helyezte át az állam biztosításért felelős biztosa.

 

Sokkoló ítéletet kapott a kanadai apa, aki ellenezte 13 éves lánya "nemváltását" és megtagadta, hogy lányát férfiként szólítsa

2021.04.22

 bírósági rendeletet sértett a kanadai apa, aki nemváltó műtéten átesett, immár magát férfiként azonosító  lányára nőként mert utalni. A férfi több ízben is bíróságra ment, miután tudomására jutott, hogy lánya 13 évesen nemváltó kezeléseket fontolgat, amellett érvelve, hogy ehhez mindkét szülő beleegyezésére szükség lenne.

 

A szavak elrablása – változtasd meg a nyelvet és megváltoztatod a gondolkozást

2021.01.28

 szinte lehetetlen megállapítani, hogy pontosan mi az elfogadható, így egyik napról a másikra bármi válhat sértővé, vagy kirekesztővé. Ha pedig valaki nem alkalmazkodik, azt gyűlöletbeszéddel vádolják meg. Mindez pedig a tolerancia nevében történik. A nemi különbségek eltörlése, a „sértő beszéd” betiltása, a szavak átértelmezése mind ugyanabból a baloldali ideológiából fakadnak, amely a fennálló értékrend átalakítását célozza.

 

Biden új törvényével utat nyitott a transznemű sportolók számára

2021.01.22

 A "A nemi identitás vagy a szexuális orientáció alapján történő megkülönböztetés megelőzése és leküzdése" címet viselő parancs lehetővé teszi a sportolók számára, hogy a középiskolai és főiskolai sportokban nemi identitásuknak, és ne biológiai nemüknek megfelelően versenyezzenek.

 

Nincs mese, a mássággá átkeresztelt rossz, a létezéséért harcol

2020.10.07

  Az öregek, betegek, fogyatékkal élők elfogadásának érzékenyítése csak tetszetős reklámszatyor, amelyben a másság végzetesen mérgezett csokoládéit kínálnák most a kicsiknek.
Hogy ez a liberális terror létében fenyegeti az emberi világot, azt nem én mondom, hanem a Wall Street Journal, 

 

Az LMBTQ-ideológia népszerűsítését várnák el a magyar kormánytól

2020.02.19

 „Az ENSZ Gyermekjogi Bizottsága lépéseket vár az iskolai diszkrimináció és zaklatás felszámolására. A kormánynak felvilágosító kampányokkal és iskolai programokkal kellene fellépnie az LMBTI-gyermekek védelmében” – olvasható a Háttér Társaság (korábbi nevén: Háttér Társaság a Melegekért) honlapján.

 

Kétszáz év óta most először táncolhat azonos nemű pár a bécsi Operabálban

2020.02.09

 Klopfer és Grau párosa azonban néhány rendszeres bálozónál ellenszenvet váltott ki, mint például a nyolcvanhét éves építőipari milliárdosnál, Richard Lugnernél:

 

ÁTOPERÁLT OSZTÁLYTÁRSAK KANADÁBAN

2020.02.02

  a genderelmélettel való programozás annyira erős, hogy ők meghozzák a döntést: nemet akarnak váltani. Az iskola és a „szakemberek” ehhez erősen asszisztálnak, míg a szülőket kizárják a döntéshozatalból. Csakhogy miután a gyermek befejezte tanulmányait, kiszabadult az iskola agymosása alól, és felnőtt fejjel végignéz magán, akkor kezd kijózanodni, és teszi fel magának a kérdést: mi történt velem? Mi lett belőlem? Hogy nézek ki? Ki tette ezt velem? Fiam barátai ezerszer megbánták a saját nemi átalakításukra tett kísérletet.

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Következő »