Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A genderlobbi a svéd professzornak esett, aki azt mondta 'igenis van biológiai különbség férfi és nő között'

  SBG Buddha  6 hrs ago  Agyhalott, Bizarre, Botrány, Gender,

Share This 

Agyhalál Liberáliában: A genderlobbi a svéd professzornak esett, aki azt mondta 'igenis van biológiai különbség férfi és nő között'

 
Share This 
 
 
 

 

Nekiestek annak a svéd professzornak, aki az egyetemi óráján arról beszélt, hogy igenis van biológiai különbség a férfiak és a nők között. Ezután az egyik - a gendertémában igencsak más véleményen lévő - diák nekiesett az oktatónak.

A svédországi Lund Egyetem professzora, Germund Hesslow nem gondolta volna, mekkora botrány lesz abból, ha az egyik órán arról beszél, hogy szerinte vannak biológiai különbségek a férfiak és a nők között
Az óra után a hallgatók annyira felháborodtak, hogy a rektorig mentek a panaszaikkal, aki hivatalból nyomozást indított a tanár ellen, a vád antifeminizmus és transzfóbia. 


760x0%2B%25281%2529

 

A neurofiziológiát tanító férfit felszólították, hogy minél hamarabb vonja vissza az állításait, hogy csökkentsék a feszültséget az egyetemen. A tanár azonban nem engedett a genderterrornak, kitart állításai mellett. 

Az "Örökségünk és környezetünk" című órán a tanár egy kutatást idézett fel, mellyel amúgy teljesen egyetért. A tanulmány szerint a férfiak és a nők között alapvető biológiai különbségek vannak, ezért nem szabad, hogy az fontos tudományos vita és kérdés legyen.


Ezt a genderdolgot nem lehet társadalmi konstrukcióként beállítani" – fogalmazott a tanár.


images

A panaszosok szerint Hesslow megjegyzése teljesen szembemegy a svéd értékekkel. 

A skandináv ország mindegyik iskolájában létezik egy genderpolicy, mely kimondja, hogy meg kell adni a diákoknak és a hallgatóknak a nemek közötti egyenlőséget és az egyén szabad döntését, hogy eldöntse, melyik nemhez köti magát. 


Néhány gyerek ideológiai okokból nem ért egyet a tudományos tényekkel, melyek szerint igenis van biológiai különbség a férfiak és a nők között" – mondta a tanár, majd hozzátette, hogy a panaszok, melyeket kapott, nem is kapcsolódtak a kurzus anyagához, hanem azok a kialakult vitában adott válaszaival voltak kapcsolatosak. 

Az AfD politikusa rommá alázta egyetlen felszólalással a Gender-elmélet nemi kavalkádjának agyhalott ideológiáját! Íme!


 

genderbaromsag

Az egyetem vezetése felszólította a tanárt, hogy tartsa magát távol az ilyesfajta megjegyzésektől. 
A professzor elmondta, hogy erre nem hajlandó, ugyanis már eleget tűrt az egyetemen és felkészült arra, hogy megvédje az álláspontját, nem engedi, hogy bedarálja a genderlobbi. 


0fe2cf29b281a0620349be2c9c5c246bd2e45174%2B%25281%2529

A tanár az ügyében indított eljárásról elmondta, annak egyetlen célja van, hogy megszüntessék az óráját és megszabaduljanak tőle, szerinte az sem elképzelhetetlen, hogy egyszerűen egy másik tanárnak adják oda az óráját. 

 

A professzor már 69 éves és a nyugdíjazása előtt van nem sokkal, így szerinte könnyen elképzelhető, hogy megalázó módon egyszerűen csak kirúgja majd az egyetem. 

Forrás: AcademicRightsWatch
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)