Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vatikáni pap: Meleg szentek fognak köszönteni minket a mennyben

 Vatikáni pap: Meleg szentek fognak köszönteni minket a mennyben

       magyarkozosseg.net@gmail.com

VilágLátó2017-05-19Egyéb

Képtalálat a következőre: „cura cuntis”www.pinknews.co.uk

Egészen abszurd állításokat tett ismét a nemrég kinevezett vatikáni médiaguru.

Az LMBT-aktivista jezsuita pap kinevezéséről nemrég írtunk. James Martin a Facebookon érkezett kommentekre reagálva írta azt, hogy valószínűleg sok katolikus szent meleg volt.

“A kanonizált szentek nem lennének lenyűgözve” – írta az egyik hozzászóló Martin korábbi megjegyzésére vonatkoztatva.

A médiaguru így reagált:

“Néhányuk valószínűleg meleg volt. Az emberiség egy bizonyos százaléka meleg, szóval köztük is kellett, hogy legyen. Meg leszel lepve, amikor a mennybe kerülve LMBT férfiak és nők fognak üdvözölni.”

Képtalálat a következőre: „fr james martin”Francis Martin, a progresszív jezsuita

Sok hívő nem hitt a szemének

A Facebook-post valósággal sokkolt több katolikus hivőt.

Egyikük azt írta: “Nehéz elhinni, hogy ennyi Júdás van az egyházban.. pedig a Biblia figyelmeztetett.”

Mások azt írták, még ha a saját nemük felé is vonzódott néhány szent, a mennyben semmiképpen sem tehetnek homoszexuális cselekedeteket.

Martin már régóta elkötelezett támogatója az LMBT mozgalomnak. Egyik könyvéért kitüntetésben is részesült az egyik melegszervezeten keresztül.

Az ominózus bejegyzésAz ominózus bejegyzés

Forrás: Facebook

The post Vatikáni pap: Meleg szentek fognak köszönteni minket a mennyben appeared first on BreitPortal.

LMBT-aktivista az új vatikáni médiaguru, Ferenc pápa jelölte ki

  
6430
 
0

 

 

Francis Martin, a progresszív jezsuita
Francis Martin, a progresszív jezsuita

Új tanácsadókat nevezett ki Ferenc pápa a Vatikáni Kommunikációs Titkárság élére. Köztük van James Martin atya is, aki elkötelezett LMBT-aktivista.

Ferenc pápa 2015 júniusában döntött úgy, hogy egy új titkárság alá vonja be a meglevő vatikáni kommunikációs ágazatokat. A szervezet első igazgatójának a Vatikáni Televíziós Központ vezetőjét, Dario Edoardo Viganot választotta.

Ők kezelik majd a pápa oldalait

A kinevezés meglepte Martint, aki nagyon hálás, hogy így szolgálgatja a továbbiakban az egyházat. Kijelentette, a közösségi médiának nagy szerepe van ma az egyház életében.

A TITKÁRSÁG FELEL A VATIKÁNI RÁDIÓ, TELEVÍZIÓ ÉS AZ EGYHÁZFŐ SZEMÉLYES MÉDIAFELÜLETEIÉRT IS.

A progresszív jezsuitaként ismert pap rendszeresen szorgalmazza, hogy ne bocsássák el azokat az egyházi alkalmazottakat, akik támogatják a homoszexuális tetteket, vagy nyíltan vállalják homoszexualitásukat.

Katolikus hívők és LMBT „testvérek”

Martin több könyvet is írt, köztük a „Jezsuita útmutató (szinte) mindenhez” című könyvet. Valamint hamarosan kiadják a „Hidat építeni: Hogyan léphet a Katolikus Egyház és az LMBT közösség egy tiszteleten, jóságot és érzékenységen alapuló kapcsolatba” című művét. Az Amazonon olvasható leírás a szerzővel kapcsolatban megemlíti, hogy az orlandói melegbárban történt lövöldözés után „szerető, elfogadó és támogató” posztot tett közzé az interneten.

EBBEN FELSZÓLÍTOTTA A KATOLIKUS HÍVEKET, HOGY NE CSAK AZ ORLANDO-I EMBEREK MELLETT ÁLLJANAK KI, HANEM AZ LMBT „TESTVÉREK” MELLETT IS.

A leírás szerint a könyv a New Ways Ministry-nek adott üzenetek adaptációja. Ez a csoport az LMBT katolikusokért jött létre. Martin szerint a hídnak két vége van, az LMBT közösségnek és az Egyháznak is közeledni kell egymáshoz. „Mindannyian Isten gyermekei vagyunk” – hangsúlyozza a könyvben, amit több magas rangú püspök is örömmel fogadott.

A szerző szerint a katekizmus nyelvezete szükségtelenül kegyetlen és bántó, szerinte az Egyháznak el kellene fogadnia a homoszexualitás különleges ajándékait.

Martin szerint a fiúkat is be kell engedni a lány WC-be

Martin atyának a Twitteren 155 ezer követője van, rendszeresen kommentálja az aktuálpolitikai eseményeket. Legutóbb a transzneműek mosdóhasználatával kapcsolatban jelentette ki: a fiúkat is be kellene engedni a lány WC-kbe. A botrányos megjegyzés miatt a chicagói érsekség meg is rótta őt.

A Church Militant nevű oldal egy nyilvános rendezvényen rákérdezett arra, hogy Martin magát homoszexuálisnak vallja-e, de nem kívánt válaszolni a kérdésre.

Martin egyébként az America nevezetű magazin szerkesztője. 2000-ben írt egy cikket a homoszexuális katolikus papok szolgálatáról.

EBBEN ÚGY BECSÜLTE, HOGY A KATOLIKUS EGYHÁZBAN A PAPSÁG 23-58 SZÁZALÉKA HOMOSZEXUÁLIS.

A cikkben azt találta mondani, hogy a meleg papok „szentebbek” a nagyobb szenvedésük folytán, és a liturgiai gyakorlatokban nagyobb ajándékuk van a kreativitásra.

Forrás: LifeSiteNewsChurchMilitant

breitportal.hu/2017/04/13/lmbt-aktivista-az-uj-vatikani-mediaguru-ferenc-papa-jelolte-ki/