Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rejtélyes, több száz méter vastag ősi fal szeli át az egész Földet a világóceánok alján?

 

Rejtélyes, több száz méter vastag ősi fal szeli át az egész Földet a világóceánok alján?


Ha ez igaz, akkor az előző emberiség nyoma lehet, vagy egy elveszett, eddig nem ismert civilizációé – állítják. Felkerült egy rejtélyes videó is. Lehet, hogy még feleannyira sem ismerjük a Föld és az emberiség történelmét, mint azt eddig gondoltuk.

Olyan dolgokra bukkantak az óceán mélyén, ami átírhatja az emberi idővonalat, szintúgy a bolygónk keletkezésének idejét, vagy az első civilizációk megjelenésének kezdetét.

Egy rejtélyes videóban magyarázzák el, hogy mit is találtak a Google Earth műholdas képein, és hogy ezek hogyan is bizonyítják azt, hogy egy szuperfejlett technológiával bíró elveszett civilizáció élt a Földön.

Mexikó partjaitól nem messze – ha valakit érdekel, a 12°8’1.5″N, 119°35’26.4″W koordinátákon – találtak először egy furcsa, több kilométeren át húzódó, több száz méter vastag struktúrát.

Az érdekel az egészben az, hogy korábban ezen a területen már találtak egy vízalatti piramist, egy szintén ismeretlen civilizációtól…

Sőt, a hírek szerint a helyiek számos hajót – főleg kormányzati és kutatóhajót – láttak már a térségben. Volt, hogy rendszeresen állomásoztak a régióban, mintha valamit fürkésznének a tenger alatt, mert rengeteg merülést végeztettek búvárokkal.

 

 

Mondhatnánk, hogy a Google Earth műholdas képei nem jelentenek elég bizonyítási alapot, de ez nem igaz.

Az elmúlt években több ízben így fedeztek fel ősi romokat. Egy 15 éves fiú például egy ősi maja városhoz vezette el a régészeket azzal, hogy észrevette az egyik műhódlás képen a romok körvonalait, és felhívta rá a figyelmet.

A felfedezett fal rendkívüli, mivel a mélyben van, így két dolog lehetséges:

  1. vagy egy magasan fejlett ősi civilizáció műve, mely rájött, hogyan építhet ilyen struktúrákat a víz alá, amire még napjainkban sem vagyunk egykönnyen képesek.
  2. Amikor a falat építették, még nem borította víz ezeket a területeket.

A második eset felveti azt, hogy egy az emberiség előtti civilizáció műve lehet az egész bolygón keresztülfutó vastag falrendszer.

A hatalmas fal több kilométer magas lehet, és szélessége is igen impozáns: több száz méteres lehet a vastagsága, és több világóceánon keresztülhalad, sok helyen nyílegyenes vonalban.

 

Korábban kőzetlemez határoknak gondolták, azonban tényleg annyira szabályos, hogy csak a mesterséges eredet jöhet szóba. Ez viszont komoly problémát vethet fel az emberiség múltjával kapcsolatban.

Eleve az a tény, hogy valaki sok ezer éve, – vagy sok millió éve, nem tudjuk mennyi idősek a falak – épített, meglehetősen furcsa, és ellentmond az emberi fejlődés történelmének. Még ma sem lennénk képesek ugyanis az óceánok aljzatára egy ennyire masszív falrendszert felhúzni. Ráadásul akkoriban ehhez nem rendelkeztek modern eszközökkel.

Bármi is az, érdemes lenne kutatni.

Talán már évek óta kutatják is, és amit odalent találtak, éppen amiatt van nagyon mély hallgatás az egésszel kapcsolatban…