Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


3 idegen anyahajó tart a Föld felé?

2019.01.11

 


Bezárás

A képen a következők lehetnek: éjszaka

Idővonalra feltöltött fényképek

 

Lehetőségek

 

 

 

 

Küldés a Messengerben

 

 

 

TetszikTovábbi reakciók megjelenítése

HozzászólásMegosztás

 

 Képtalálat a következőre: „darkness”

 

Ésaiás próféta( 25. fejezet) beszél az idegenek palotájáról: „Mert a városból kőrakást csináltál, az erős városból romot, az idegenek palotáját olyanná tetted, hogy nincs többé város; soha örökké meg nem épül.”

Hihetetlen Magazin

 · 2016. július 21. · 

 

3 idegen anyahajó tart a Föld felé?
Az elmúlt években, terjengő hírre, miszerint három ismeretlen objektum érkezik a Föld felé a SETI reagálása hivatalos oldala tagad:az UFO kutatók egy jó része komolyan veszi az esetet. 
De vajon mi is az igazság?

Sokan már a kezdeteknél átverést éreztek a dolog mögött, míg akadnak olyanok is, akik szerint valós fenyegetéssel állunk szemben. Lássuk hát 2011 első
, és (eddigi) legnagyobb horderejű sztoriját.

Ilyen még nem volt a történelem során: A SETI először volt, hogy betojva a saját gatyájába, vészriadót fújt,majd mindent tagadott. Ugyanis a megfigyelések alapján három űrhajó közeledik a Föld felé.

Amelyek ha tartják jelenlegi sebességüket, akkor bármelyik évben ide érhetnek!Bár az első jelentések szerint 2012 decemberére kellet volna ide érnie.Még nem érkeztek meg!

Bár az űr hatalmas és az űrhajók kb 20-25-fényórára vannak.
(Nap–Pluto távolság 5,5 fényóra) Vagyis 2011-ben még annyira jártak a földtől!

Az előzetes híresztelések szerint :
3 gigantikus méretekkel rendelkező csillagközi űrhajó (nem meteor, vagy azonosítatlan repülő tárgy, hanem tényleges űrhajó) tart a Föld irányába, melyeket a SETI fedezett fel különféle felvételeken. A 3 túlméretezett objektum egyike körülbelül 240 km széles, a másik kettő ugyan kisebb, de még így is aggasztóan nagy méretekkel rendelkeznek ahhoz, hogy fenyegetést jelentsenek világunk számára. Az első hírek még azt taglalták, hogy ha még meteorokról, vagy üstökösről is lenne szó, akkor is hatalmas veszélyt jelentenének ránk nézve, hiszen külön-külön becsapódva is végzetes következményekkel járnának, és letörölnék a Föld színéről az életet. Később azonban ezt egyértelműen cáfolták, és megerősítették a tényt, miszerint a 3 rejtélyes objektum ténylegesen űrhajó, ráadásul éppen ebbe az irányba tartanak. Az egész históriát szándékosan szivárogtatták ki, eredetileg ugyanis sem a SETI, sem pedig a NASA nem szeretett volna felelős lenni a később kitörő tömeghisztériáért. A szivárogtató nem más, mint a SETI asztrofizikusa, Craig Kasnov, aki pusztán jóindulatú figyelmeztetésként tette közzé a szigorúan titkos információkat. A történetnek aztán híre ment az elektronikus médiában, és egyre több weboldal vette át a szenzációt mintegy címlap sztoriként leközölve azt.

Idézet a Pravda internetes magazinból:
"Az UFO jelenségek olyannyira gyakorivá váltak a közelmúltban, hogy lehetetlen nem odafigyelni rájuk. Különleges szervezeti egységek különleges hatóságokat hoztak létre a légi védelem és a titkos laboratóriumi vizsgálatok érdekében. Az nem világos, hogy a titkos szervezetek már vizsgálják-e az idegenek űrhajóit vagy magát az idegeneket. " Az okfejtések, és találgatások után nem sokkal megindultak a pánikszerű, aggodalmas cikkek/publikációk is, melyek azt taglalták, hogy szinte biztosan nem barátságos céllal tartanak bolygónk felé az idegenek. Szerintük ugyanis a mi Földünk az egyetlen lakható bolygó a naprendszerben, gazdag nyersanyagforrással rendelkezik, biztosan nem fognak csak úgy integetve elhaladni mellettünk, majd továbbállni az univerzum távoli sötétjébe.

Akik tagadják a hírt erre hivatkoznak:
1, Az objektumokat, melyek néhány száz km nagyságúak és a Plútó mögött vannak jelenleg, a HAARP rádiófrekvenciás detektorai észlelték. A HAARP ugyebár Alaszkában van. A három objektum állítólagos helye viszont a déli égbolton. Bárki, aki tanult geometriát az tudja, hogy Alaszkából nem láthatod a déli pólus égboltját! Ráadásul a SETI nem használja a HAARP technológiáját!
2, Az eredeti cikkben a SETI asztrofizikusa, Craig Kasnov nyilatkozik a három objektum közeledéséről. Senkit sem hívnak Craig Kasnovnak, aki valaha a SETI-nél dolgozott. Létezik ugyan egy Craig Kasnoff nevű személy, aki David Gedy-vel együtt a SETI@home képernyővédőjét dolgozta ki több évvel ezelőtt. Neki azonban az égvilágon semmi köze a dologhoz, ráadásul a cikk külön említi, hogy nem Kasnoffról, hanem Kasnovról van szó. Tehát a történet ezen része egy kitalált személy.
3, Ha a SETI bármit találna, beleértve Föld felé közeledő mesterséges objektumokat, a hírt azonnal közzétennénk weboldalunkon. Ezt rögtön fel is kapná a média.

De mindegyikre van cáfolat:
1. Arecibo Obszervatórium a déli féltekén található a karib-tengeri Puerto Ricóban fekvő Arecibótól délnyugatra található.
Tagja a SETI és a HAARP-rendszernek egyaránt.
2.Craig Kasnov tényleg senkit sem hívnak így!
De Craig Kasnoff már van a SETI kötelékében.
3. A SETI soha nem tenné közzé mert szerződésük van a kormánnyal.De SETI alkalmazottak igen!

Az alábbi koordinátákkal meg lehet tekinteni eredeti környezetükben is a három objektumot.
19 25 12, -89 46 03
16 19 35, -88 43 10
19 26 51, -88 42 38