Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kínában két hatalmas létraszerű fénysugár tört az ég felé

 Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel

 

Szeptember 8-án reggel titokzatos jelenség lepte meg a kínai Senjang város lakóit. Hatalmas fénysugár ragyogott az égen, ami úgy nézett ki, mint egy magasra törő létra. A bizarr látvány miatt az emberek elővették a mobiltelefonjukat, hogy képeket készítsenek és videókat rögzítsenek.

"Ha bekapcsoljuk a zseblámpát egy üres térben, nem látjuk a fényt előre ragyogni, mert a fény nem szóródik vagy tükröződik a szemünkben," - fejezi be Chuandong.

De nem mindenki ért egyet a Senjangi Meteorológiai Hivatal vezetőjének magyarázatával. Az utóbbi években Kína lett az ilyen típusú furcsa jelenségek, mint például a fényoszlopok vagy a lebegő városok epicentruma, amelyeknek több ezer ember volt szemtanúja.

A közösségi hálózatok egyik legnépszerűbb elmélete az, hogy Kína valamilyen technológiát alkalmaz, amely lehetővé teszi, hogy más dimenziókkal kommunikáljanak, kizárólag a valóságunk manipulálásával. Őrültségnek tűnhet, de ha jobban belegondolunk, ezekben az időkben, amelyekben élünk, minden lehetséges. 

ujvilagtudat.blogspot.com/2021/09/titokzatos-fenyoszlop-jelent-meg-kinai.html